Hur du kan omvandla ditt liv

Vi ønsker ofte å forandre livet vårt ved å forandre, for eksempel vår jobb, vår partner eller vårt hjem. Uansett hvor mange ganger vi forandrer disse tingene, føler vi fremdeles ikke at vi har det livet vi ønsker. Lær hvordan du virkelig forvandler livet ditt ved å omdanne ditt sinn. Oppdag en kilde til stor glede og lykke innom deg.

• Forvandle ditt liv gjennom meditasjon
• Finn den sanne meningen med vårt menneskelige liv.
• Oppdag ditt indre potensiale

Ved å endre vårt sinn, kan vi endre verden. Skap en positiv verden med ubegrensede muligheter gjennom meditasjonens kraft. Finn det livet du har lett etter.

Disse kursene vil bli undervist av Mikael Jonsson. Han er student på vårt lærer trenings program. Han er kjent for sitt ydmyke vesen og for sin kjærlighet til å meditasjon.

Kurset vil på undervist på svensk og egner seg for helt nye så vel som de som ønsker å styrke og fordype sin meditasjonspraksis. Hvert kurs inneholder en forelesning og en til to guidede meditasjoner. Hvert kurs er selvstendig, så du kan velge om du vil stikke innom når det måtte passe deg eller om du vil få med deg hele serien for optimalt utbytte av kurset.

Legg til ekstern kalender…