Lykkelige menneskers vaner

Hva er hemmeligheten til å finne lykke?

Hvorfor er noen mennesker mer lykkelige enn andre?

Hvorfor er lykke ofte så flyktig?

Vi søker ofte etter lykke på utsiden av oss selv. Buddha lærte oss at lykke og lidelse er følelser, deler av vårt sinn, og derfor vil heller ikke kildene til disse følelsene kunne bli funnet utenfor vårt sinn. Oppdag hvordan du kan skape indre lykke i ditt sinn gjennom effekten av meditasjon.

• Oppdag meditasjon som gjør deg lykkelig
• Lær hvilke vaner lykkelige mennesker har
• Utvikle nye vaner for å bli en lykkelig person

Lær hvordan du kan utvikle et fredfullt og lykkelig sinn gjennom meditasjon og hvordan du kan utnytte dette i hver en situasjon. På denne måten vil du kunne være lykkelig hele tiden.

Disse kursene vil bli ledet av Vemund Skulberg. Han er student på vårt lærer studieprogram og han har studert og praktisert meditasjon i mange år. Vemund er kjent for sitt varme og gode hjerte.

Kurset vil på undervist på norsk og egner seg for helt nye så vel som de som ønsker å styrke og fordype sin meditasjonspraksis. Hvert kurs inneholder en forelesning og en til to guidede meditasjoner. Hvert kurs er selvstendig, så du kan velge om du vil stikke innom når det måtte passe deg eller om du vil få med deg hele serien for optimalt utbytte av kurset.

Legg til ekstern kalender…