Temm apesinnet

I vårt moderne samfunn har vi mange distraksjoner. Sinnet vårt får ikke noe hvile. Det er sjelden vi får nyte mental ro, selv kun for noen timer. Lær å temme ditt ukontrollerte sinn og finn indre ro gjennom meditasjon.

• Lær hvordan du kan beholde roen og ha det bra i en hektisk hverdag.
• Oppdag indre stillhet gjennom meditasjon
• Utvikle et sterkt og velkontrollert sinn.

Kilden til lykke er i vårt eget sinn. Ved å praktisere og fordype oss i meditasjon, kan vi utvikle vår evne til å forbli rolig, lykkelig og samlet gjennom hele dagen, vi kan forsterke vår mentale styrke og vår energi slik at vi kan oppnå det vi ønsker.

Dette kurset vil bli undervist av Mikael Jonsson. Han er student på vårt lærer treningsprogram, og er kjent for sin ydmyke fremtredelse og kjærlighet for meditasjon.

Kurset vil blir undervist på svensk og egner seg for helt nye praktikanter så vel som de som ønsker å fordype og styrke sin meditasjonspraksis. Hver klasse inkluderer en forelesning og en til to guidede meditasjoner. Hver klasse er selvstendig, så du velger selv om du vil stikke innom når det måtte passe deg eller om du vil være med på hele serien for å få optimalt utbytte av kurset.

Legg til ekstern kalender…