Øving i koret Undertoner - kom og prøv!

Hei til gamle medlemmer – og velkommen til alle som tenker at det hadde vært gøy å prøve! Basser, tenorer, alter og sopraner og alt der i mellom er hjertelig velkommen, og i Undertoner er det ikke krav om erfaring for å være med. Koret er åpent for alle, også utenfor Underskog, så ta gjerne med en sangglad venn. Øvingslokalet vårt ligger på Grünerløkka. De to første øvelsene i semesteret er åpne for nye medlemmer, så dette er tidspunktet for å hoppe ned av gjerdet og slenge seg med.

Blandakoret Undertoner ble startet høsten 2015 med formål om å synge og ha det gøy sammen, og vi øver annenhver mandag i oddetallsuker. Repertoaret vårt er variert og tilpasset et sprikende nivå og med gode muligheter for rask mestringsfølelse. Vår flotte dirigent leder øvelsene med humor og varme, og hjelper nye medlemmer til å finne sin stemmegruppe.

Korets primære informasjonskanal er Facebookgruppa Undertoner, så meld deg inn der for å få tilgang til noter, øvefiler og informasjon fra styret – og øvelsessted. Hvis du ikke er på FB, ta kontakt med styret: korundertoner@gmail.com

Øvingssted: Thorvald Meyers gate 9, inngang merket Unikum

Legg til ekstern kalender…