LilleJazz//Bossa/Samba med Natalie Aldema Band

Natalie Aldema som er vokalist, komponist og tekstforfatter fra Drammen med har utdannelse fra K.U.B.A jazzakademi i København og jazzlinja ved NTNU i Trondheim. Hun har hatt sangtimer med bl.a. jazzsangerinne Karin Krogh. I 2016 fikk hun terningkast fem for sitt album «DarkDew». Hun har vert på turnéer og spilt på både rockefestival og flere av landets jazzfestivaler; Nattjazz, Oslo jazzfestival, Dølajzz og Trondhjem jazzfestival.

Asle Roe er en Gitarist bosatt i Oslo siden 2013. Aktiv i Oslo regionen med egen jazztrio i tillegg til en del andre prosjekter primært i Oslo.
Var bosatt og virket som musiker i Texas, USA 2001-2013. I tillegg til turneer og studiosessions, ble det der spilt på alt fra Bob’s Ice House med cowboy hatt til River Oaks Country Club i smoking.

Morten Kvam Kontrabassist/el-bassist/musiker innenfor ulike sjangre inkludert jazz, rock, pop, fri improvisasjon, vise og folkemusikk. Samarbeid med musikere som Terje Isungset, Per Jørgensen, Olav Dale, Walter Thompson (US), Kevin Dean (CAN), Polkabjørn og Kleine Heine. Samarbeid med musikere som Jens Carelius, Siri Nilsen, Juhani Silvola (Highasakite, Elin Kåven), Sarah-Jane Summers, Hanne Kolstå, Erlend Mokkelbost (JR Ewing og Monteè), Anne Lise Frøkedal (I was a king og Harrys Gym) Elin Kåven, og Daniel Kvammen. Spilt med kjente norske artister som: Bjørn Eidsvåg, Øystein Greni, Alejandro Fuentes.
Samarbeid med eventbyrået Possibility as.
Musiker i prosjektet Songs and Sweet Potatoes i regi av Rikskonsertene. Komponist, musiker i teateroppsetningen “Bitterfitta”.
Musiker i “Flåte”. Konserter I regi av Rikskonsertene. Kurator og musiker for konsertserien Kråketing på Riksscenen.[Bilde]

Legg til ekstern kalender…