Usynlige Grenser / Øyteater for store barn

USYNLIGE GRENSER / Øyteater for store barn på Gressholmen Kro og Riksscenen

Bli med på en musikk- og fortellerforestilling med samiske eventyr om underverdenen og et menneskes liv i en bjørnekropp. Vi tar dere med på en fantasireise ut på vidda, inn i frodige skoger og buldrende fosser, og ned i Saajve-verdenen.
Forestillingen består av musikk og fortelling, er omsluttet av en stemningsskapende scenografi, og har overraskelsesmomenter som figurer og skyggespill. Passer godt for store barn.

Spilles på Gressholmen Kro søndag 9.september kl.13
Spilles på Riksscenen søndag 16.september kl.13

Transport:
Det går båter fra Aker Brygge hver halve time til Gressholmen (B4) Ta f.eks båten 12:30, så er dere fremme 12:41, og er klare til forestiling kl.13:00 !

-VELKOMMEN!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Mer om USYNLIGE GRENSER:

Med forestillingen undersøker vi de usynlige grensene som finnes mellom mennesker, dyr og andre vesener, og mellom vår verdenen og andre verdener vi ikke råder over. Fortellingene tydeliggjør de gjensidige båndene mellom mennesker og dyr, og viser at avhengigheten går begge veier. Vi utforsker fysiske grenser som hud, tøy og jordskorpe, og usynlige grenser som artsavgrensninger og intimsoner.

Om aktørene:
Torgeir Vassvik er en samisk musiker og komponist som kombinerer den kystsámiske joiken med tradisjonelle instrumenter – en lykkelig kombinasjon av elementer fra øst og vest. Vassvik turnérer med sin musikk over hele verden og har skrevet musikk til film, og til danseforestillinger. I tillegg har han vært med på scenen i en rekke teater- og fortellerforestillinger som “Nok en Same”, “LakseEventyr” og Frikars forestilling “Leahkit”.

Ellen Jerstad arbeider som forteller og instruktør. I sitt arbeid som forteller har hun utviklet et repertoar med fortellinger fra hele verden. Hun er utdannet teaterinstruktør og har satt opp flere forestillinger med Øyteateret, blant annet “Alyona og bror Ivan” og “Dit du kom fra”. Hun har spesiell kompetanse på figurteater og fysisk teater gjennom sin utdanning fra Teaterhøyskolen i Tsjekkia og Skottland.

Torgeir Vassvik (komponist, utøver)
Ellen Jerstad (instruktør, forteller)
Andrea Skotland (produsent)
Rosie Whiting (design)

Usynlige Grenser er produsert av Øyteateret
Støttet av: Spenn.no, Oslo kommune og Dramatikkens hus

Legg til ekstern kalender…