Don´t keep calm the world is collapsing!

Torsdag den 13.september har vi gleden av å ta emot kunstneren Thierry Geoffroy som kommer til Kulturhuset Hausmania for å presentere noen av sine kunstneriske strategier og prosjekt. Thierry vil snakke om sine erfaringer med intervensjoner i kunsten og samfunnet, hvordan man trener opp sin “Bevissthets-muskel”, Han vil presentere sine seneste prosjekt og noen av de tidligaste. Det blir film, diskusjon og mulighet for å teste ut et eller flere av kunstnerens debattformat***!
Sted: Flerbrukshallen, Kulturhuset Hausmania, Hausmannsgate 34
Tid : kl 13.00- 1700 ( med pauser innemellom)
Film, samtaler ,slow dance dansdebatt***.
Enkel servering.
Arrangementet er åpent for alle og det koster inget å delta.

Thierry Geoffroy er en Fransk/Dansk kunstner som bor og arbeider i Danmark . Siden 1989 har han haft en ekstensiv utstillingvirksomhet ved gallerier, institusjoner og biennaler verden rundt. Han deltok ved documenta Athen og Kassel, de siste tre Venezia biennaler ( invitert av forskjellige lands paviljonger) og han stiller også jevnligt ut i København der han bor.
I 2017 hade han en større presentasjon av prosjektet The Anatomy of Prejudice-­på Interkulturelt Museum i Oslo. Dette er et 5-­årig prosjekt i utvikling som omhandler fordommer og xenofobi.
mailchi.mp/copenhagenbienna…
Thierry var også med på utstillingen KAMP på Podium i Juni i år- da med The Emergency Room Dictionary-­ et leksikon der kunstneren presenterer sine visjoner for en kunst som går ut fra mer involvering av kunstneren som samfunnsmedborgere. Den utgår fra en kunst basert på en annen kunstnerrolle, en struktur der kunstneren kan reagere på politikk og nødsituasjoner her , akkurat nå, og en kunst som fungerer som en nerve hvor kunstneren blir testet for demokrati hele tiden.
www.emergencyrooms.org/dict…

Thierrys besøk er starten på en serie med presentasjoner og samtaler med ulike aktører med erfaring fraforskjellige (alternative) kultur og formidlingsarenaer.
Gjennomført med støtte fra Kulturetaten Oslo og Fritt Ord.

Legg til ekstern kalender…