Støy Oslo // Korrupt, RISE ABOVE, Forgetaboutit, Tranqidiots

Støy Kristiansand ble relativt nylig startet av ildsjeler i Kristiansands rockemiljø med en agenda om å få mer rock, punk og metal til byen. Et oppdrag Vaterland definitivt kan kjenne seg igjen i! Paradoksalt nok så var den første konsertpakken Støy-gjengen satte sammen av en sånn kvalitet at vi bare var nødt til å få rocken ut av Kristiansand og inn til Oslo, om så bare for en kveld!

Korrupt:
Korrupt består av medlemmer fra Social Suicide og har på kort tid blitt lagt merke til med sin ekstremt treffsikre blanding av melodisk punk og thrash-inspirerte riff. Debutskiva “Preachers and Creatures” er spilt inn av Tommy Akerholdt fra Turboneger og Silver, og ble i fjor sluppet på plateselskapet Fysisk Format.

RISE ABOVE:
Hardcore-skurkene i Rise Above har gjort seg bemerket av hele musikk-norge, og fikk blant annet 9/10 av musikknyheter.no for sin konsert på Øyafestivalen i 2016. EP’n “Sounds of Liberation” har høstet strålende kritikk fra flere kanter, hvorav “Evig Lyttar” var en av de. Dette er et fett band vi gleder oss til å se mere av i fremtiden!

Forgetaboutit:
MIGHTY FORGETABOUT IT!! No introduction needed….. men vi liker smør på flesk, sååå here we go: Forgetaboutit er bandet du kan vise til både morra di og blitz-kompisen din, hvor faktisk begge kommer til å like det. De er godt etablert i musikk-norge, og har høstet gode kritikker fra alle kanter. Deichmans musikkblogg gir ep’n “The Resurrection of Everything” terningkast 5, og det med jævlig god grunn.

Tranqidiots:
punk, punk, og punk…. litt crust og black…. også mere punk.
Fett kristiansands-band østlendinger må få øya opp for før eller siden.
Heavymetal.no gir plata deres “Positive Mental Attitude” solide 8/10, noe som vitner om en sterk plate.

*Dette blir sabla røddig, det anbefales å benytte seg av forhåndsalget. *

Legg til ekstern kalender…