Speedfriending Oslo vol. 3

Meld deg gjerne inn i gruppa Speedfriending Oslo, så er det lettere for alle å holde kontakt i etterkant og ta initiativ til spillkvelder, vorsj, turer i marka og andre ting.

- Men hvordan fungerer dette, egentlig?

Speedfriending minner mye om speeddating, men med mål om å finne nye venner og bekjente. Vi setter opp et langbord også tar vi det derfra. Erfaringsmessig så er det veldig hyggelig og en fin mulighet til å bli kjent med nye folk på!

Man sitter ved langbordet, prater med personen ovenfor, og når det har gått fem minutter så flytter den ene siden av bordet, en stol til høyre. Det blir ofte litt kø, da noen har funnet tonen og vil prate mer enn de tilmålte fem minuttene.

Vi har en toalett/pils/lufte-pause etter tre kvarter, og etter litt tid så kjører vi på med tre kvarter igjen. Når vi er ferdig drar vi gjerne videre til en bar eller blir værende på kaféen, alt etter hva det er stemning for.

Programlederen for Innafor vil delta på speedfriendingen og det vil bli opptak til en av deres episoder underveis. Det legges selvsagt til rette for at dem som ikke ønsker å være med på tv-programmet, slipper dette.

Hilsen speedfriendingkomitéen i Nordic Vagabonds!

Legg til ekstern kalender…