Ambrosius // De Psykt Gode Vennene

Ambrosius og De Psykt Gode Vennene er to av Oslos nye folkinspirerte popgrupper. Denne sjeldne fredagskvelden i høst vil gruppene by på et enestående show, hvis lyd og leven utelukkende vil mane frem et spirituelt løft.

Ambrosius: Gruppens budskap er klart: livets glede er å oppdrive i musikken. De har tre stødige føtter plantet i sjangrene folk, country og rock. Deres musikk er summen av det klingende ekkoet som seksti- og syttitallets alternative musikkgrupper gaulet fra seg den gang da. Gjennom personlige fortellinger serverer de en allsidig pakke med låter. Dansbar-het, melodiøsitet og fengende tekstlinjer er repertoarets fellesnevnere.

De Psykt Gode Vennene: med Emil Magnus Lugy i spissen, byr gruppen på et særs eget show, hvor opplysning om mental helse også står på agendaen.
– Det er ikke feil å vise svakhet. ”Weak is the new strong!”
Gjennom en musikalsk reise av verbal teft, melankoli og melodisk styrke, gjør gruppen en oppvisning uten sidestykke. I krysningspunktet mellom blues og britpop, blir vi kjent med Emil Magnus Lugys indre verden, hvor vi blir revet med på en unik opplevelse.

Legg til ekstern kalender…