Slippfest - Building Instrument

9. november slipper Building Instrument på nytt album, «Mangelen Min», også denne gangen via det renommerte plateselskapet Hubro. Det feires med konsert i Cornerbaren på Cornerteateret 10. november.

Konsertstart ca kl 22.00
CC: 0 kr

Building Instrument er en Bergensbasert trio som blander akustiske og elektroniske uttrykk gjennom sine helt særegne komposisjoner. Musikken favner om mye og er sjangeruavhengig, med kreativitet og lekenhet i sentrum. Reisen går gjerne fra catchy rytmer via frie improviserte partier, til følelsesladede melodier. Tekstene er på moldenserdialekt, skrevet av vokalist Mari Kvien Brunvoll. Som band danner de et unikt uttrykk, som høres bare ut som nettopp Building Instrument. De beveger seg i et slags fantasifullt ingenmannsland, mellom elektronika, organisk pop og noe mer mystisk og eventyrlig, og hadde allerede bygget seg en solid fanskare før de platedebuterte til overstrømmende kritikker i 2014. På deres andre album «Kem Som Kan å Leve» (2016) var utrykket deres enda mer drømmeaktig, lydbildet var større og mer innholdsrikt, og det var fortsatt snakk om sterkt vanedannende og underlig fengende musikk.

Trioen består av Mari Kvien Brunvoll (vokal, div.elektronikk, perkusjon, zither), Øyvind Hegg-Lunde (trommer, perkusjon) og Åsmund Weltzien (div. tangenter).

Legg til ekstern kalender…