Konsept X presenterer AVIND + supp. Miriam Tumyr og Ingrid Indreeide

Avind
Avind spiller rett fram, gitarbasert indierock, men prøver å utfordre sansene en gang iblant. Låtene er satt sammen av små historier fra hverdagen, og et ærlig forsøk på å bare synge litt om vanlige ting som de fleste opplever.

Låtskriver og vokalist Tonje Tafjord har arbeidet lenge med materialet til si første plate sammen med bandet og produsent Sjur Lyseid. Avind debuterte med singelen «Blodbakken» i 2013, og ga ut EP-en «Stummande mørke» i 2015.

Deichman Musikkavdelingen beskriver det bra: “….Tittelåten «Evig blenda» er indie/pop med en liten dæsj twee. Og som utttykket til Utakk (som de har spilt konsert sammen med) lyder det varmt og nærværende. Skjørt og vakkert, rett og slett.”

«Evig blenda» kom ut 25. mai på Snertingdal Records.

Tonje Tafjord: Forsang og rytmegitar
Gudmund Skjær: Førstegitar
Amund Stokke: Bassgitar og baksang
Eirik Kirkemyr: Trommer

Miriam Tumyr
Miriam stiller i kveld med splitter ny musikk. For de som har hørt Miriam tidligere forventer de seg gjerne soul og blues med assosiasjoner til amerika. Denne gangen viser artisten seg fra en ny side ved å kombinere soul med gatepop og norske tekster om umulig kjærlighet. Det blir urpremiere på nyinnspilt singel fra Duper Studio; «Kjærlighet Som Brenner» – en låt som lukter radio – og vorspielhit lang vei. Miriam har med seg sine håndplukkede og beste musikere: Esau Pinto på rå, old school, motown-bass. Hennes bror og spellemannsvinner Stian Tumyr på trommer og up and coming gitarguru, Erik Rolland. Dream team!

*Ingrid Vindsnes Indreeide (iVi) *
Ingrid står vanligvis bak DJ-bordet som en del av DJ Pika. Hun har også en stor lidenskap for låtskriving og synging. Ingrid jobber med en EP, og gir oss en sniktitt på hva hun har i vente. Ingrid skriver musikk om det romantiske livets ulike sider, inspirert av Erykah Badu og Lauryn Hill. Det er en miks av soul og R&B med beats laget av Øystein Rise og saksofon av Jonas Hamre. Dette blir også første gang Ingrid opptrer som soloartist i Bergen sammen med Jonas på scenen.

Etter konsertene holder Konsept X DJs koken resten av kvelden.

X

Legg til ekstern kalender…