CHICAGO TRULS & THE FUNKY FIVE + THREE SOULS Funk´er & Shaker ned Gamla

CHICAGO TRULS & THE FUNKY FIVE
har en unik, særegen stil som utfordrer sjangrene funk, jazz og hip-hop.
Bandets medlemmer har på hver sin front hentet frem det de elsker i sine respektive sjangre, som har resultert i en sound ingen andre har.

Truls Hagland aka Chicago Truls er gruppens vokalist og frontfigur. Med sin dype poesi og fremtredende lyrikk treffer han hver og én som hører på.
Jonas «Jax» Ulleland er Funky Five´s mann på stunt-funkbeats og glødende sax, godt fyllt inn av unge herreman Paul Brandals tangenter.
Sondre Gautefald holder bandets musikalske ryggrad på plass med oppjazzete og dype basslinjer, tett akkompagnert av Kristoffer Kråkmos oppsprita groovye gitarriff. Og sist, men ikke minst – Håvard Dahl. Ordene presisjon og eksplosivitet blir gjort til latter… Han beveger seg rundt på slagverket som om han ikke hører hjemme noen annen plass.

Sist de var i Oslo sammen med Three Souls, shake´a de Kulturhuset nord og ned med sine svette utagerende kroppsrytmer og skapte stor begeistring på dansegølvet.
Bandet jobber for tiden med debutalbum, og har så langt sluppet tre singler på diverse streaming-tjenester.

WEB
FACEBOOK
SPOTIFY
INSTAGRAM

THREE SOULS
er en ung gruppe med funky soulrøtter supplementert med elementer fra funk, soul, sigøynerjazz, klassisk, 60 og 70-tallsrock og egentlig det aller meste.
Ikke la navnet lure deg! Dette 8manns grooveorkesteret med blåserrekke er et av de mest allsidige unge bandene i dag, og får opp stemninga på vis du ikke visste at gikk an.

Three Souls har tatt undergrunnsscenen i Oslo med storm de siste året, og låner frekvent ut musikere til andre artister. De har også blitt leid inn som band i private sammenhenger kontinuerlig siden de startet opp for 3 år siden. Bandet bygger på en tanke om at alle musikerene skal få gi sitt bidrag til sounden, noe som gjør både materialet og sounden deres helt unik. Hvis du liker band som Parliament/funkadelic, tidlig Earth, Wind & Fire, Beatles, Led Zeppelin, Snarky Puppy eller Vulfpeck, er dette noe du ikke må gå glipp av.

FACEBOOK
SPOTIFY
INSTAGRAM

Legg til ekstern kalender…