Film fra Sør: Ryuichi Sakamoto: Coda i Kulturkirken Jakob

Film fra Sør er utrolig stolte av å kunne ta i bruk Kulturkirken Jakob når vi viser musikkdokumentaren CODA om den verdenskjente japanske komponisten Ryuichi Sakamoto under årets festival. Ta med en venn eller to, og bli med på en helt spesiell filmopplevelse i vakre omgivelser.

Dørene åpner kl. 17.30, og filmvisningen starter kl. 18.00
Aldersgrense: 18 år

OM FILMEN:
En inspirerende film om lydkunstneren Sakamotos karriere som strekker seg over hele fire tiår, og har vært i konstant utforskning og utvikling gjennom disse årene. Sjangermessig favner den alt fra synthpop til filmusikken i “The Revenant” (2015). I 2014 ble Sakamoto diagnostisert med strupekreft, og selv om filmen kommer inn på sykdommen ved flere anledninger blir sykdomsfortellingen aldri styrende. Snarere blir den et nytt utgangspunkt for komponistens sjeldne livskraft og endeløse kreativitet, som kanaliseres inn i musikken han lager. Gjennom arkivopptak, intervjuer og sekvenser lever filmen opp til komponistens ideal om å være til stede og la seg absorbere av sine omgivelser.

Engelsk tekst. 102 min.
Unummererte seter. Møt opp i god tid for å sikre deg de en god plass. Velkommen!

OM FILM FRA SØR:
Film fra Sør arrangeres for 28. gang 8.- 18. november. Festivalen viser 80 filmer fra Asia, Afrika og Latin-Amerika fordelt på 260 visninger. Billetter til utvalgte visninger er i salg fra 16.oktober. Fullt festivalprogram og billetter til hele festivalen slippes 26. oktober.

Årets Film fra Sør-kinoer er NFkino Vika og NFkino Klingenberg, Cinemateket i Oslo og VEGA SCENE.

Følg årets festivalevent her: goo.gl/QR6aTd

Legg til ekstern kalender…