Film fra Sør: Mørk magi i kirka

Bli med på en helt spesiell filmvisning i Kulturkirken Jakob under årets Film fra Sør-festival.

Denne kvelden byr vi på det mørke eventyret TIGERS ARE NOT AFRAID fra Mexico, som er som tatt ut av en Stephen King-roman. Filmen er regissert av Issa López, som av mesterregissøren Guillermo del Toro (“Pans labyrint”) beskrives som den nye stemmen innen skrekkfilm.

Dørene åpner kl. 21.00, og filmvisningen starter kl. 21.30.
Aldersgrense: 18 år

OM FILMEN:
Tigers Are Not Afraid utspiller seg i skyggen av Mexicos narkotikakrig. Når moren til elleve år gamle Estrella forsvinner, begynner hun å høre stemmen hennes om natten og hjemsøkes av mystiske vesener. Forsvinningen fører henne også sammen med en gjeng foreldreløse unggutter, ledet av den karismatiske Shine, som blir forfulgt av den beryktede Caco fra forbryterbanden Huascas. Elementene av magisk realisme og skrekkfilm tar ikke bort noe av realiteten fra Tigers Are Not Afraid, som både vil gi deg klump i halsen og et glimt av håp.

Engelske undertekster. 83 min.
Unummererte seter. Møt opp i god tid for å sikre deg en god plass.

OM FILM FRA SØR:
Film fra Sør arrangeres for 28. gang 8.-18. november. Festivalen viser 80 filmer fra Asia, Afrika og Latin-Amerika fordelt på 260 visninger. Billetter til utvalgte visninger er i salg fra 16.oktober. Fullt festivalprogram og billetter til hele festivalen slippes 26. oktober.

Årets Film fra Sør-kinoer er NFkino Vika og NFkino Klingenberg, Cinemateket i Oslo og VEGA SCENE.

Følg årets festivalevent her: goo.gl/QR6aTd

Legg til ekstern kalender…