Marianne Fjær / 1. til 16. desember 2018

Hjertelig velkommen til årets siste utstilling i S9 Galleri ! Marianne Fjær skaper sin egen verden både i glass, på lerret og gjennom foto. Foruten denne vakre desemberutstillingen byr vi på gløgg, pepperkaker og hyggelig samvær på åpningen 1. desember kl. 15.00.

Glass: Skåler, smykker og unike snøkrystaller. Med et materiale med egenskaper som transparens, lysbrytning og prosesser som skjer under høy temperatur, gir kombinasjonen av tilfeldigheter og kontroll en magisk opplevelse, sier Marianne Fjær.

Lerret: En teknikk med maling lag på lag, og en negativ form som omgir motivet. Slik er prosessen. En flate, kanskje med et mønster eller ornament, dekkes delvis til av en annen farge og det skapes kaos. Etterhvert trer det fram nye former, inspirert av organiske linjer og detaljer fra naturen.

Foto: Vi får se resultatet av et naturkunst- prosjekt Marianne Fjær gjennomførte i Lillomarka.

Marianne Fjær vokste opp i Asker, omgitt av en rik og variert natur, der flora, geologi og historie ga næring til et åpent og nysgjerrig barnesinn. Tegning, modellering og maling har alltid vært naturlige uttrykksmidler. Hun har sin kunstneriske utdanning fra Einar Granums kunstfagskole, Steiner-høyskolens billedkunstlinje, og gjennomførte i 2018 Mastergraden innen Design, kunst og håndverk, ved universitetet i Sørøst-Norge. Marianne er også spesialpedagog i Osloskolen, der hun bruker sin kunnskap om barnets sansning, opplevelse av natur, form, farger og materialer. Hun har stilt ut i både Norge og utlandet, med et spesielt hjerte for Italia, der hun har deltatt på flere gruppeutstillinger.

Velkommen til vernissage lørdag 1. desember kl. 15.00 – 17.00
Utstillingen kan ellers oppleves onsdag til søndag 13.00 til 17.00 t.o.m. søndag 16. desember.

Legg til ekstern kalender…