Nyttårsresolusjon: bli kjent med folk i Oslo (Speedfriending - vol. 5)

Vi ønsker velkommen tilbake etter juleferie og håper alle er klare for en knallstart på det nye året!

Denne gangen besøker vi Røverstaden som ligger like ved Konserthuset. Her blir det speedfriending over flere etasjer, mye rom, mindre støy og mange gode samtaler. Dette er kanskje den morsomste og mest effektive måten å bli kjent med halve Oslo på, bare på en kveld.

Vi inviterer familie, venner, kollokvie- og kollektivkompiser, besteforeldre og naboer med på vår femte speedfriending i Oslo. Gjør du det samme, så garanterer vi en minneverdig kveld! Gjør alle dette, så fyller vi Røverstaden med bra folk, rimelig øl og pizza.

Selve arrangementet er gratis, men vi har en crowdfunding-kampanje på gang. Blir denne vellykket lar den oss ta mer initiativ, videreutvikle konseptet, skape mer aktivitet på facebookgruppene og spre konseptet til flere byer – så støtt oss gjerne på www.spleis.no/speedfriending ♥

Sammen legger vi til rette for at bra folk møtes og blir kjent med hverandre, og sammen gjør vi Oslo, Bergen, Stavanger, Drammen, Trondheim til litt mer morsomme, sosiale og pratsomme byer!

Join gruppene våre på Facebook, hvor det er lettere for alle å holde kontakt og ta initiativ til spillkvelder, vorsj, turer i marka og mye annet mellom arrangementene! Gruppa heter Speedfriending Oslo!

-Men hvordan fungerer speedfriending, egentlig?

Vi setter opp noen langbord og ønsker velkommen! Vi prøver å finne forskjellige steder fra gang til gang, slik at vi får utforsket kule steder i byen vi besøker. Langs dem setter vi opp en rekke stoler.

Etterhvert kommer det mye bra folk. Vi anbefaler å være tidlig ute, fordi de siste tre gangene har det vært fullt før vi har startet. Vanligvis er vi mellom femti og hundre deltakere, avhengig av størrelsen på lokalet vi besøker. Vi forteller litt om opplegget og prosjektet vårt – gjøre verden mer sosial, dra ut på eventyr, arrangere festivaler og ha det gøy mens vi utforsker steder og blir kjent med nye mennesker!

Vi kjører i gang, og man prater og blir kjent med personen på den andre siden av bordet. Når sju minutter har gått, så flytter de som sitter på den ene siden av bordet en stol til høyre. Tidligere lot gi det gå fem minutter før vi byttet, men noen mente det var for kort tid og vi var litt enige, så nå er det sju minutter prat før vi bytter.

Underveis kan det hende at vi kommer med spørsmål som bør besvares i samtalen, for å utfordre alle til å prate om noe utenom jobb, skole og hverdagslige ting. Det er ikke påskenøtter som blir servert, men heller noen spørsmål som spriter opp samtalen.

Vi har en toalett-drikke-lufte-pause etter tre kvarter, og etter pausen så kjører vi på med tre kvarter igjen. Dette kan endre seg litt etter hva det er stemning for. Vi oppfordrer alle til å bli igjen etter speedfriendingen, for å møte dem man ikke møtte over langbordene eller snakke mer med dem man møtte tidligere på kvelden.

Har du vært med på speedfriending og vil gi innspill til hvordan det var og hvordan det kan bli bedre, så sjekk gjerne ut bit.ly/Spørreskjema.

Vil du introdusere fremmede for hverandre, bli kjent med nye mennesker, lage festivaler og dra ut på eventyr, så sjekk ut – bit.ly/Speedfriendingteam

Vi har også et fotballag som trener hver søndag, Oslo United, og en festival vi som kommer til sommeren for andre året, Festival Uten Navn. Du er velkommen til å bli med på både fotballag og festivalteamet!

Hilsen oss i Nordic Vagabonds

Legg til ekstern kalender…