Barnas søndag: Eg er ein frosk

Den første Barnas søndag for 2019!
dørene åpner kl. 13
forestillingen begynner kl. 14
gratis inngang

Eg er ein frosk er en morsom og kanskje litt surrealistisk konsertopplevelse for hele familien. NyNorsk Messingkvintett spiller kvekkende froskerytmer mens kontratenor Sean Bell synger varmt og inderlig om det å være en frosk. Historien fortelles ved at musikerne henger opp figurer av filt på en en tavle, som barna får være med å flytte rundt på, slik at det hele tiden oppstår nye og absurde fortellinger.

Med utgangspunkt i Kurt Johannessens barnebok Eg er ein frosk (2007) har Kristin Bolstad skrevet en musikalsk fortelling for messingkvintett, kontratenor og figurteater.
Tekstene til Johannessen tar opp relativt store og eksistensielle temaer. De er fine å formidle til barn, siden barn ofte har lett for å følge den fantasirike og drømmende måten tekstene endrer form på. Forestillingen passer for hele familien, og anbefales for barn helt ned i 2-årsalderen.

«Fantastiske musikere metter fortellingen med klanger som er så spennende at barna sitter som tente lys.» - Karen Frøsland Nystøyl, Periskop.

Medvirkende: NyNorsk Messingkvintett og Sean Bell, kontratenor
Musikk: Kristin Bolstad
Tekst: Kurt Johannessen
Regi: Tormod Fuglestad

Legg til ekstern kalender…