Charlotte & The Co-Stars på Last Train

[Bilde]

Charlotte & The Co-Stars leverer rå, sofistikert rock, med en dæsj av 60- og 70-tallet, som toppes av Charlotte Jacobsens sterke og dynamiske stemme.

Charlotte & The Co-Stars er ikke et ubeskrevet blad, men har etter en tids pause fått nye medlemmer og med seg på laget har Charlotte et knalltøft band som nå består av Thomas Borge (gitar) Per Simon Aarbostad (bass) Joar Rasmussen (tangenter) og Erik Lillehagen (trommer). Soundet er blitt røffere i kantene, men har beholdt særpreget.

I 2018 har bandet spilt rundt omkring i Norge på klubber og festivaler, vært i studio og slapp nylig sin første single “My Man” som bl.a ble omtalt som “En av høstens beste norske singler” pluss at den ble spilt på NRK P13 m.m.

Ellers har de gitt ut to kritikerroste album Win Love Win (2007) produsert av Alex Kloster Jensen (Ricochets, My Midnight Creeps) og Frode Jacobsen (Madrugada) og albumet No-Tell Motel (2011) produsert av Cato Thomassen (Cato Salsa Experience, Madrugada). Sistenevnte inneholdt en perle av en duett med Ebbot Lundberg (The Soundtrack Of Our Lives).
Innimellom slagene har de også sluppet endel singler, vært med på filmsoundtracks og noen hyllester m.m. Charlotte ga også ut en duett med Michael Krohn (Raga Rockers) i 2015.

“Charlotte & The Co-Stars er melankolsk uten at det blir håpløst, skittent uten at det blir møkkete og mørkt uten at det blir svart” er noe av det som de har blitt omtalt som.

open.spotify.com/artist/5I7…

Legg til ekstern kalender…