Träden (Träd, Gräs och Stenar) + support & DJs

TRÄDEN (Träd, Gräs och Stenar)
Det legendariske svenske bandet Träd, Gräs och Stenar har siden slutten av 60-tallet kultivert et unikt lydbilde, og regnes som et av de mest innflytelsesrike bandene på den eksperimentelle rockescenen.

Bandet har i senere år bestått av Reine Fiske og Hanna Östergren, i tillegg til de gamle traverne Jakob Sjöholm og Sigge Krantz. I 2018 byttet de navn til Träden, og ga ut en selvtitulert plate som med den største selvfølgelighet føyer seg inn i en allerede ikonisk katalog.

Träden er et band med enorm kultstatus, men lever ikke på gamle meritter. Under Motvindfestivalen serverte de publikummet på Hærverk nærmere to timer med rystende, vakker og transcenderende rock. Vi hadde ikke noe annet valg enn å invitere dem tilbake til Hærverk, og er svært fornøyde med at de spiller to kvelder på rad hos oss i starten av februar. Dette blir en unik mulighet til å få med seg en institusjon i skandinavisk musikkhistorie på kloss hold!

Kveldene på Hærverk vil være helstøpte opplevelser, med fantastiske oppvarmingsartister og DJs hele natta.

SUPPORT:

1. februar: HANS KJORSTAD, ANDREAS RØYSUM & SANSKRITI SHRESTHA
Hans Kjorstad & Andreas Røysum har spilt mange ganger på Hærverk i forskjellige band og konstellasjoner. Mange husker sikkert også den fantastiske konserten Sanskriti Shrestha spilte under Motvind. De har i løpet av de siste årene gjort en håndfull triokonserter. Musikken er improvisert innenfor et harmonisk rammeverk som henter fra indisk klassisk musikk og norsk folkemusikk.

2. februar: JØRGEN MATHISEN
Jørgen Mathisen har vært en av landets definerende saksofonister de siste 15 årene. Man kan ha hørt han i band som Krokofant, The Core, Zanussi Five og Momentum. Han har også jobba mye med solospill, men det er det kun de aller heldigste som har fått med seg. En sjelden mulighet til å høre det kanskjer aller villeste saksofonspillet for tiden!

Legg til ekstern kalender…