Progkjeller#10: PYSJ/Electrond/Laconic Zero + DJ Monde Arabe

PYSJ
PYSJ elsker gulfargens enkelhet og en kompleks blanding av musikalske påvirkninger – teksturrike bevissthetsstrømmer, så vel som det minimalistiske og repetitive. I dette settet tar de publikum fra et fritonalt droneland til et funky discoland! Dans med oss!

PYSJ på Spotify: sptfy.com/Mns
PYSJ på YouTube: www.youtube.com/channel/UCK…

ELECTROND
Electrond er Trond Gjellum, trommeslager i progrockbandene Panzerpappa og Suburban Savages. Som Electrond spiller han analoge synther, laptop, perkusjon, ymse elektroniske duppeditter, og synger snurrige sanger om alt og ingenting, pakket inn i et lydbilde som der analog varme og det kjølige digitale går hånd i hånd i et musikalsk univers inspirert av alt fra Kraftwerk, Goblin og Tangerine Dream via King Crimson, John Carpenter og Cabaret Voltaire til Nine Inch Nails.

LACONIC ZERO
Kompromissløs og knallhard elektro-metall leveres av Trond Jensen. Dette enmanns støyrock orkesteret har fått langreist ros fra blant andre The Wire, Lightning Bolt og produsent-legenden Kramer. Den nye fullengderen “Sun To Death” (Handmade Records) ble kritikerrost for sitt utfordrende og surrealistiske uttrykk.

Legg til ekstern kalender…