Falling Behind releasekonsert (support: Regency)

Falling Behind
Falling Behind er et metalband som holder til i Lørenskog. De er inspirert av prog, melodisk metal og metalcore, og eksperimenterer med noen pop-, jazz- og groove-elementer.

Bandet består av trommeslager Marius Rød Tøftum (21), bassist Tao Bonnefoy Vassvik, (18), gitarist Nikolai Buck (21), gitarist Oskar Feiring Torre (19), og vokalist Stine Marie Dahl-Johansen (18). Siden sin oppstart i 2012 (tidl. Deadly Casino) har de spilt på flere klubbscener og festivaler i Oslo og omegn. I 2018 kom de til norgesfinalen i fjorårets Emergenza-festival og er i gang med ny runde i år.

Falling Behind er nå klare for å feire release av EP-en “Staring at the Sun”, som de det siste året har jobbet hardt med å få ferdig.


Support: Rėgėncy

Regency er et melodisk metallband fra Bærum som ble dannet i 2017. Bandet består av Jakob Holt, Erlend Joa, Unni Bendigtsen og Erik Schancke.

Musikken er inspirert av både norsk black metal, symfonisk metall og folkemusikk. Med ulike folkeinstrumenter og keyboard blandet med tunge gitarer, growling og hardtslående trommer garanteres det en unik lyd.

Siden oppstarten har Regency spilt på John Dee og Rockefeller som en del av Emergenza-festivalen, UKM, Helt Ok-festivalen og Stovner rockefabrikk under det tidligere navnet Regency of Her Royal Highness.

Legg til ekstern kalender…