Mr. Silla (ISL) / Einar Stray Orchestra / Sgrow

Mr. Silla (ISL)
Mr. Silla er soloprosjektet til den islandske artisten Sigurlaug Gísladóttir, kjent fra band som Múm og Mice Parade. I 2015 kom hennes selvtitulerte debutalbum, utgitt på det islandske plateselskapet 12 tónar.

Soloprosjektet er preget av et varmt lydbilde, med soniske landskap og elektroniske elementer. Med en ærlig tilstedeværelse på scenen, skaper hun en vakker og stemningsfull konsertopplevelse. Med seg live har hun gitarist Tyler Ludwick.


Einar Stray Orchestra (NO)
Einar Stray Orchestra forener kompromissløst klassisk musikk med pop og rock, og skaper et uttrykk som skaper assosiasjoner til band og artister som Sufjan Stevens og Arcade Fire. I 2017 slapp bandet sitt tredje album, «Dear Bigotry», produsert av Marius Hagen (Team Me, Insomniac Bears), med tekster om dobbeltmoral, religiøs oppvekst og deres elsk-hat-forhold til Oslo. Med tre album, to EP-er og over 250 konserter i Europa og Asia bak seg, har den unge kvintetten blitt et solid og lekent liveband.


sgrow (NO)
Vilde Nupen og Kristoffer Lislegaard utgjør til sammen duoen Sgrow, og er med sin eksperimentelle elektroniske musikk et spennende tilskudd til Norges elektronikascene.
Duoens forkjærlighet for pop-, klubb-, og samtidsmusikk er utgangspunktet for en interessant og særegen tilnærming til lydbehandling og låtformater. Sgrow lager dansemusikk for hjernen og lyttemusikk for hjertet, med nikk til Björk, FKA Twigs og Nicolas Jaar.

Legg til ekstern kalender…