KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Marie Sahba + Northkid

GAMLA Konsert & Scene kjører Kjærlig:Larm og eget løp i bylarmen Tors 28 Feb fra KL.18.00 og presenterer:

KL.19.00: NorthKid
KL.20.00: Ane Finstad
KL.21.00: Bright
KL.22.00: Inga
KL.23.00: Marie Sahba

Gamla huser en forfriskende labelkveld med nylarm for managementet og plateselskapet Kjærlig som stiller med 5 flotte band og artister i samarbeid med plateselskapet Sailor Music og musikkutsyrsbutikken *Deluxe Music DLX Oslo":https://www.facebook.com/dlxmusicoslo/ på Grünerløkka.

Etter 10 år som Bylarm-scene er det Gamlas tur til å selv velge program, nå som moderskipet har flyttet senteret noe lenger nord. I vårt elgamle Oslo-sentrale hus kan vi bare ikke la være å lage et feiende flott konsertarrangement når disse unge sultne artistene og musikkbransje entreprenørene banker på døra og vil inn, ut, opp og fram:

KL.19.00 NORTHKID: (Foto Mathias Suhr Pedersen) ( Sailor Music )

Norges nye pophåp; Northkid kommer fra Alta og består av fem snille gutter, med den usedvanlig rå vokalisten Bilal Alexander Saab i spissen.

Gutta har hatt superprodusent Mike Hartung og mentor Kåre Vestrheim i ryggen, og produserer all musikken sin selv. Med litt hjelp fra noen av landets beste låtskrivere har Northkid 3 singler ute på Spotify backet av samarbeid fra Daniel Eriksen (ISAK), Tord Knudsen (The Wombats) og låtskriver Jesper Borgen. For tiden jobber bandet intenst i studio med den nye mystiske singelen.

Bilals mektige stemme har innslag av soul, og kombinert med riff fra synth og gitar. Han er forøvrig yngstemann og hadde sceneskrekk da han var yngre, men hadde en kirkegjenger av en far som ledet han til synge ved altervinets trone uten å bli religiøs da han fortsatt banner han mye til sin alder å være.

Gitarist og synther Håkon er det ultimate boybandmedlemmet og ikke minst modell (sånn på ekte…!). Trommis Sebastian vet vi ikke så mye om, men virker ganske snill og er gruppens «Zayn». Nerden Vegard, er den Voksne av dem. Liker bøker og gaming og siden han ikke er singel er han automatisk alle boybandansvarliges verste mareritt…!! Helge på bass og synth, har vært med i en episode av SKAM. Det vil si, hvis du pauser i det rette øyeblikket kan du skimte ryggen hans…!!

SPOTIFY
FACEBOOK
INSTAGRAM

KL.20.00 ANE.FIN: (Foto Kristina Lang-Ree)

Ringte eksen 112 ganger…

Ane.Fin (27) er en sanger og låtskriver fra Horten, som lager fengede låter om hjertesmerte på norsk. Hun har holdt på med musikk siden sin første opptreden i tantes bryllup som 4 åring. I september ble hun booket til å varme opp for Farida på Parkteatret, og det uten å ha sluppet en eneste låt. I tillegg har hun allerede spilt flere egne konserter, med overveldende respons fra publikum.

Horten-jenta slapp 25. januar debutsingelen «Fast i deg», en R&B/pop-låt som er skrevet sammen med Halvor Folstad (Skinny Days). Den handler om å sitte fast i en relasjon. Den kan gi deg flashbacks til din egen kjipe eks, samt en påminnelse om hvor befriende det kan være å kaste en tannbørste.

– «Fast i deg» er nok ikke en typisk kjærlighetslåt. Den handler om noe som er feil, men som man allikevel ikke klarer å gi slipp på. En kveld ringte jeg for eksempel eksen min 112 ganger – det er helt sykt, jeg klarte ikke stoppe og ble mer frustrert for hver gang det brøt.  Selv om de fleste ikke ville gått så langt som å ringe eksen 112 ganger, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det å sitte fast, sier Ane.Fin.

SPOTIFY
FACEBOOK
INSTAGRAM

KL.21.00 BRIGHT:

Bright Owusu, bedre kjent som Bright, er en ny og spennende musikalsk norsk eksport. Den unge artisten har skapt et navn for seg selv i hjembyen Oslo med opptredener på blant annet By:Larm og som support for den anerkjente amerikanske rapperen, Nelly.

Bright slapp debut singelen sin «Doing Things» med Akira Records i England, som raskt fikk internasjonal oppmerksomhet gjennom presse, spillelister og radio. Sist gang vi hørte fra Bright var da han slapp ut singelen ”Doing Things”, som forøvrig har streamet mer enn 1,8 millioner ganger på Spotify, og Oslo-hunken har i etter tid sluppet den sommerlige Afropop låten ”Running”.

Bright startet 2019 med så slippe den emosjonelle låta »Dont Feel The Pain».

SPOTIFY
FACEBOOK
INSTAGRAM

KL.22.00 INGA: (Foto Mathias Suhr Pedersen) ( Sailor Music )

Trønderske Inga har høsten 2018 vært aktuell med singelen «Got Me», som har lagt et godt grunnlag for å kunne forvente hyppigere slipp og mye mer livespilling i 2019. Debutlåten «Galaxy» gikk rett inn på B-listen på NRK P3 vinteren 2017/18. Dette førte til at Inga i programmet Christine covret CLMDs «Slow Me Down», en coverversjon som ble etterspurt så mye at CLMD selv valgte å gi den ut, og som i dag er spilt av over 600 000 ganger på streamingtjenestene.

«Got Me» oser av selvtillit og særegenhet, med Ingas egen signatur man kjenner igjen fra tidligere; lett crispy stemme, innholdsrike og upretensiøse produksjoner, personlige tekster og fengende melodier. Også live har hun overbevist at hun har noe i det norske elektropoplandskapet å komme med, og er et navn å regne med i lang tid fremover.

SPOTIFY
FACEBOOK
INSTAGRAM

KL.23.00 MARIE SAHBA: (Foto Ida Bjørvik)

Marie Sahba slapp låta «Take Me Back» 25 jannuar og som er skrevet, fremført og produsert av henne selv.

Marie Sahba er en norsk-iransk artist som lager alternativ pop, med et hint av sine iranske røtter. Helt siden barnsbein av har hun vært fascinert av formidling av historier, ikke bare gjennom musikk, men også teater, film og litteratur. Om det var noe selvopplevd eller noe hun hadde lest eller hørt fra andre, alt måtte prosesseres gjennom låtskrivingen.–

«Take Me Back» handler om lengselen etter barndommens enkle dager, hvor bekymringer, stress og gjøremål var noe helt fjernt. Etter et turbulent år kjente jeg behovet for å uttrykke dette – og da ble låta født. Jeg håper den kan være et fristed hvor andre kan lene seg tilbake og la tankekverna hvile litt, sier Marie.

For et par år siden fant trønderen ut at hun ville ha total kontroll over egen karriere, og lærte seg derfor å gjøre alt på egenhånd.–

Det er sånn klassisk «Don’t Kill My Vibe»-stemning hvor man er dritlei av at andre skal bestemme over deg og alltid vet hva som er best for deg. Jeg har alltid hatt mange bein å stå på musikalsk sett, men det å produsere kunne jeg fint lite om. Derfor var jeg alltid avhengig av andre for å fullføre låtene mine, og det var frustrerende da jeg opplevde å bli overkjørt i studio og ellers i karrieren. I stedet for å sutre, tok jeg saken i egne hender. Nå har jeg både kreativ og administrativ kontroll over egen karriere og det er så vanvittig digg, sier Marie.

Hun har også høstet god kritikk for tidligere opptredener. I 2017 skrev blant annet Adressa at Marie er «en herlig kraftpakke» og at «Trondheim Calling-konserten ble en maktdemonstrasjon fra Marie Sahba».

Det er også verdt å nevne at hun har blitt nominert til by:Larms Forbildepris, spilt på by:Larm, Pstereo, Rockefeller, Øya warm-up på Parkteatret og gjestet P3-Ruben.

SPOTIFY
FACEBOOK
INSTAGRAM

Kjærlig:Larm presenteres i samarbeid med Oslo´s feteste musikkutstyrsbutikk DLX Music i Thv. Meyersgate 33 A på Grünerløkka, som låner ut gromme gitar og bassforsterkere til bandene.

DLX Music på Facebook
DLX Music på Web

Legg til ekstern kalender…