Utstillingsåpning: Tiril Havdal - Randsone / lørdag 16.mars kl.13.00

[Bilde]

RANDSONE

Tiril Havdal
16.03 – 07.04

Tiril Havdal sine prosjekter består av keramiske arbeider og installasjoner med tegning og brent tre som beveger seg i det potente grenseområdet mellom biologisk og menneskelig forvitring og vekst.
Hennes kunstneriske arbeidsprosess består blant annet av utforskning av fruktbar destruktivitet i ytterpunktene av eksperimentell rakubrenning. Hun fokuserer også på å vise at kunsten, på samme måte som mennesket, går gjennom prosesser som setter spor.
Når hun utsetter skulpturene for potensielt destruktive påkjenninger, skaper hun muligheter for nytt liv og nye retninger, noe vi ser i forkullet tre hvor det fremdeles er liv i kjernen, og i leirens utfordrende vridninger.

I forbindelse med Tiril Havdals utstilling RANDSONE har også Heimdal Kunstforenings medlem Marit By utstilling i vårt Kafégalleri i 2.etg.

Velkommen til åpning av Tiril Havdals utstilling RANDSONE og Heimdal Kunstforenings medlem Marit Bys utstilling NÅR TRÆR FORTELLER.

Lørdag 16. Mars kl.13.00.

Begge utstillinger står fra 16.03-07.04.

Lørdag 30.mars kl.13.00 vil Tiril Havdal demonstrere rakubrenning utenfor Heimdal Kunstforening. Arrangementet er gratis og åpent for alle – Velkommen!

Heimdal Kunstforening, Lundamobakken 1
Våre åpningstider er torsdag, lørdag og søndag fra kl.12.00-16.00.

Legg til ekstern kalender…