Erick Ellectrick & HFG // 303 KREW

Erick Ellectrick & HFG
+
303 KREW aka Jon Ole Flø & Sannergata & Lumi in the Sky With Diamonds

Erick Ellectricks debutalbum “WRISTS” varer bare 24 minutter, men det er all tiden den trenger for å mane fram en overveldende verden der glitter og stas sømløst sameksisterer med skitt og helvete, simpelthen nydelige melodier med kaos og ødeleggelse, dans og joie de vivre med sorg og ensomhet, der den eneste kjønnsidentiteten er “alle mot alle”. Dette er ikke musikk i en sjanger som har et navn ennå. Kanskje “Romvesen Rock”, “Eurogoth”, “Spy Veiv” eller bare vanlig popmusikk for vanlige mennesker. Det kan til nød sammenlignes med grupper som John Maus, Xiu Xiu og de ymse prosjektene til Genesis P-Orridge, men ikke så mye annet.

303 KREW:
Jon Ole Flø er slagverker, DJ og arrangør, og har stått både bak og foran mangt et interessant dansegulv i Oslo de siste årene. Sannergata er en mer støyende, mystisk skikkelse; også trommeslager, med en samling av trommemaskiner som ikke ligner grisen, og DJ skills som spiller vannet av oss alle mens Lumi er i skyene med Diamanter.
I hodene deres planlegges nok en vidunderlig og fullstendig fin musikalsk aften med 303-tribute denne flotte vårdagen 30.3. i 2019.

CC:100
ID:20
/
Spilletider annonseres senere.

Legg til ekstern kalender…