SISTE TUR - Live!

Fri Flyt og Braasport.no inviterer til gratis bokbad i Braa Sport sine lokaler på Frysja med skimagasinets eminente kåsør Alexander Urrang Hauge! Alexander har matet Fri Flyts lesere med sylskarpe og morsomme kåserier i en årrekke. Har du lest Fri Flyt, har du også fått med deg Siste Tur.

Nå har disse tekstene blitt bok! Bli med på bokbad, tilbud på bøker og skiutstyr, velkomstdrink og god stemning. Velkommen til Siste Tur – Live!

Siste Tur er boka som tar skikjørerne på alvor, men med et frossent smil om munnen. Det er boka som forteller om skråblikket, feilskjæret, om landingene som gikk til helvete og dagene som går i glemmeboka. Det er de små historiene om når det virkelig klaffer, om mandagene som varer evig og topptursuget i oktober.
Siste tur en samling tekster som hyller oss som aldri får nok, alltid vil tilbake og fortsatt har den vage drømmen om en helt sjukt bra sesong.

Alexander leser fra boka og sammen med Adam Tumidajewicz fra Fri Flyt prater han om livet som middelmådig skikjører kombinert med nedsnødde drømmer og tilværelsen som småbarnspappa.

Arrangementet begynner klokken 18:00 og finner sted i Braa Sport sitt showroom på Frysja. Adressen er Kjelsåsveien 168B, med inngang på baksiden av bygget. Inngang til arrangementet er gratis!

Vi byr på en drøy times arrangementet med sofasamtale og bokbad, opplesning fra boka, og litt utvalgte tilbud! Det er selvfølgelig mulighet for å kjøpe og få signert utgave av Siste Tur. I tillegg vil Braa Sport kunne friste besøkende gjester med unike tilbud denne kvelden!

Velkommen til Siste Tur – Live!

Legg til ekstern kalender…