Heit for havet! - Saunasession for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

I en av verdens største badstuer får du en uforglemmelig kveld med konsert, stand-up, fortellerkunst, populærvitenskap og DJ.

Badstua holder mellom 60 og 80 grader, men slapp av, det blir mange avbrekk. Hvis det blir for varmt kan du ta en pause i baren, eller kjøle deg ned i kaldkulpene – eller i havet.

Ta med badetøy, håndkle, flip-flops og lås til skapet, og gjør deg klar for å bli heit for havet!

Programmet varer fra 19:00 til 22:00, og du kan gå inn og ut av badstua som du vil. Drikke og snacks i baren. Gratis inngang.

Facebookevent: www.facebook.com/events/258…

Program for kvelden:

KONSERT MED AUGUST KANN
August Kann slapp nettopp sin debutsingel “This smells like Paris”. Plata “How did all these people get into my room” kommer i juni. August beskriver musikken sin som enkel, men ikke la deg lure: Sangene treffer deg rett i hjertet. Musikken er full av referanser til legender som Paul Simon og Nick Drake, men også nyere artister som Bon Iver og Thomas Dybdahl. En perfekt konsert i badstua, med andre ord! Hør debutsingelen “This smells like Paris” her: bit.ly/TSLPSpotify

LENE LIEBE DELSETT OM SJØMONSTRE GJENNOM TIDENE
Lene Liebe Delsett er paleontolog og ofte å høre i radioprogrammet “Abels tårn” på NRK. Denne kvelden kommer hun til badstua for å snakke om sjømonstre gjennom tidene. Lene har tidligere sittet i styret i Oslolaget til Folkeaksjonen og har dessuten erfaring fra Naturvernforbundet, ZERO, Sabima og Natur og ungdom.

STAND-UP MED CAROLINE SIMONSEN
Caroline Simonsen er en up-and-coming komiker og revyartist fra Honningsvåg i Finnmark. Til tross for sin unge alder har hun allerede årevis med erfaring fra scenen. Caroline er kjent for å kombinere tradisjonell nordnorsk historiefortelling med moderne stand-up, og lar ingenting forbli usagt.

MARINBIOLOG PIA VE DAHLEN
Hva rører seg under overflaten utenfor verdens nest lengste kystlinje? Bli med marinbiolog Pia Ve Dahlen på et dypdykk i tareskog og ålegras, ned i dypet for å se på koraller og opp til overflaten for å treffe på seler, delfiner og andre kreasjoner vi har svømmende rundt i vår egen bakhage.

FORTELLER MARIANNE EK HAGEN
Marianne Ek Hagen er fortellerkunstner oppvokst i Lofoten. Hun har turnert med havfortellinger fra nord i store deler av Lofoten og er en av pådriverne for det Oslobaserte scenekunstkompaniet Øyteateret. Marianne forteller både om trivialiteter og om mer finurlige ting og vesener.

INGRID SKJOLDVÆR OM KAMPEN FOR OLJEFRITT HAV
Ingrid Skjoldvær er nestleder i Folkeaksjonen, miljøaktivist og vesteråling. Hun er tidligere leder i Natur og ungdom og har i en årrekke engasjert seg for å holde våre mest sårbare havområder oljefrie. I saunaen gir Ingrid oss en lyninnføring i de viktigste argumentene for hvorfor LoVeSe bør forbli oljefritt.

DJ MiM (LIVE SOLLID)
Live Sollid er vokalist, låtskriver, laptopmusikk-entusiast, tekstforfatter og produsentspire. Som sitt alias DJ MiM spiller hun alt fra disco og 80-talls til de hitsa fra 90- og 2000-tallet som får det til å rykke i nostalgifoten, samt masse digg up-to-date house og dansbare beats.

SALT art & music ligger på Langkaia i Oslo, med utsikt mot Operaen. Mer informasjon her: www.salted.no


- -

“Heit for havet” er en del av Folkefest for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja:

I mange år har miljøbevegelsen jobbet hardt for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Et flertall av den norske befolkning er mot oljeboring i de sårbare områdene. Likevel har det i like mange år vært et stortingsflertall for å åpne områdene for oljeboring. I år kan det endre seg.

Folkeaksjonen arrangerer folkefest utenfor Arbeiderpartiets landsmøte på Youngstorget lørdag 6. april. Bli med på folkefesten for å vise at AP må gå inn for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Det blir blant annet konserter med Jon Olav, Moddi og Mall Girl, debatt, kunstutstilling og aktiviteter for både store og små. Folkefesten er gratis og åpen for alle.

Facebook-event for folkefesten www.facebook.com/events/567…

Legg til ekstern kalender…