Tøyen Impro - Improteater Sommerskole

Improteater er kjempemorsomt og noe alle kan lære!

Man trenger ikke ha drevet med teater for å kunne delta, sommerskolen passer for alle, uansett alder eller erfaring.

Sommerskolen varer fra mandag til fredag. Gjennom morsomme øvelser og leker vil du få en god innføring i grunnleggende improvisasjonsteknikker, og verktøyene som lar deg skape morsomme, triste og magiske scener sammen med andre.

​Hensikten med kurset er å gi en morsom og grunnleggende introduksjon til improvisert teater, innenfor trygge rammer og på en inkluderende måte. Det vil blant annet si at ingen tvinges opp på en scene for å “prestere” foran de andre deltakerne.

Gjennom morsomme øvelser og leker vil du få en god innføring i ulike improvisasjonsteknikker, og verktøyene som lar deg skape morsomme, triste og magiske scener sammen med andre.

​Sommerskolen er mandag 17. juni til fredag 21. juni, fra 10:00 – 16:00 hver dag (inkl. pause) og er for deltakere fra 18 år og oppover.

Begrenset antall plasser.

​Les gjerne noen av tilbakemeldingen fra fjorårets sommerskoledeltakere:

​> Sommerskolen i improteater var fantastisk! Sjeldan har eg lært så mykje og vore så sliten etter ei veke. Kurset var både morosamt, utfordrande, trygt og ikkje minst utruleg gøy. 10/10, meld deg på!

​> Sommerskolen var over all forventning, og et kjempebra sted å prøve impro for første gang. Jeg lærte masse om meg selv denne uka, og er veldig glad for at jeg meldte meg på!

​> Kurset var veldig gøyalt, utfordrende på en god måte og veldig lærerikt.

Legg til ekstern kalender…