Mandagsimpro i mai med Te-Nord!

Te-Nord har gleden av å invitere til et lekent og trygt kurs i improvisert teater hver mandag i mai! Vi har fått tak i en instruktør fra Tøyen Impro som skal holde kurset for oss.

Tid: Hver mandag i mai, kl 19:30-22:00

Sted: Oslo teatersenter

Pris: 400,- for 4 mandager (200,- om du er medlem av Håløyglaget)

Påmelding: på mail til hanne@tosterud.net innen 5.mai

Improvisert teater er teater uten manus som alle kan gjøre og der alt kan skje! Kurset passer for alle fra 14 år og oppover, uansett om du har drevet med teater før eller ikke.

I kurset gjør vi morsomme leker og øvelser sammen eller to og to, men uten at noen behøver å opptre foran de andre deltakerne. Du får en grunnleggende introduksjon til improteater i trygge og inkluderende rammer.

Gjennom øvelsene lærer du å skape morsomme, triste og magiske scener sammen med andre.

Antrekk er helt vanlige, komfortable klær og den som ønsker kan ta med innesko og drikkeflaske

Kurset blir gjennomført som et studietiltak i Studieforbundet Kultur- og tradisjon og
man får et kursbevis.

(Si ifra om du har behov for tilrettelegging og gi beskjed i påmeldingen om du og samtykker til å bli fotografert og at vi kan bruke foto i våre infokanaler.)

Om Te-Nord:

Te-Nord er en åpen teatergruppe for ungdom og voksne. Noen av oss er ferske andre har vært med lenge. Gruppa ble etablert i 1987. Vi ønsker nye medlemmer velkomne til oss!

Vi øver mandager kl. 1930-2130 på Oslo teatersenter. Vil du være med? Send oss en mail!

Repertoar og aktivitet
Vi har 1-2 produksjoner i året. Gruppa bestemmer hva vi skal spille. Det kan være drama, humor, absurde tekster, klassikere og selvskrevne stykker. Gjerne med innslag av dans og musikk. Vi bruker vanligvis intern instruktør og fordeler arbeidet med produksjonene og drift av gruppa på medlemmene.

Les mer om Te-Nord på haloyglaget.no/te-nord-2

Legg til ekstern kalender…