Aldous Harding

Tekst fra Cosmopolite:

Vi er utrolige glade for å få besøk av Aldous Harding, fredag 22. november på Cosmopolite i Oslo. Newzealanderen beskriver selv musikken sin som «gothic/acid folk», noe som tydeligvis gir gjenklang hos oss nordmenn.

I 2016 trollbandt hun med en gratiskonsert på Café Mono (R.I.P.), før hun kom tilbake og gjestet Blå i 2017. Samme år slapp hun også andrealbumet sitt, «Party», produsert av PJ Harveys mangeårige samarbeidspartner og produsent John Parish. The Guardian gav albumet 4 av 5 stjerner og beskrev det som «an album that creates a very particular headspace of desire, paranoia and possibility.». GAFFA Norge var også begeistret og kalte albumet «perfeksjon i det uperfekte» og delte ut 5 av 6 stjerner. Albumet fikk også plass på redaksjonens liste over årets beste album.

«Omfamnande og hemmelegheitsfull klarar ho å trollbinda oss med sine poetiske erkjenningar, framført av ei stemma som rungar stort. Det er lett å bli bergtatt.» – GAFFA om «Party» (2017)

Den 26. april kan vi vente oss det nye albumet «Designer» fra Kiwien, og allerede nå kan vi kose oss med singelen «The Barrel». Låta er som et varmt pust i den småkjølige vårsola, og om den setter tonen for resten av albumet så er det bare å glede seg. Sees på Cosmopolite fredag 22. november!

Legg til ekstern kalender…