Urban Gardening/Marte Røyeng/Last Things

Vi feirer to år med Oslo Session Recordings og det blir invitert til storfest med headliner Jacob Young & Urban Gardening! Dette er tøff og moderne musikk anno 2019 der både ensemblet og flere av solistene får skinne. Saker! – Tor Hammarø
”Glitrende funky gatejazz”, “En flott og overraskende utgivelse fra Jacob Young.” – Audiphile

Jacob Young & Urban Gardening er en sammensetning av musikere fra Osloregionen som samlet seg for å spille groovy ny musikk. Gitaristen og bandleder Jacob Young samlet gruppen for å se hvem som bodde nært hverandre. Han ønsket å skape et musikalsk kollektiv i hovedstaden som leverte det ypperste av god musikk med hverandre. Og resultatet ble den vel mottatte platen Urban Gardening som kom høsten 2018.

Medlemmene I Urban Gardening er:
Knut Riisnæs – tenorsax
Øyvind Brække – trombone
Siril Malmedal Hauge – vokal Anders Aarum – el. piano
Bo Berg – el. bass
Jacob Young – el. gitar
Sidiki Camara – percussion, vokal Raciel Torres -trommer
Pluss special surprise guest!

//
For å feire to år med Oslo Session Recordings vil Marte Røyeng band opptre for å feire sitt nye album «Reach» som blir utgitt på Oslo Session Recordings.
Marte Røyeng – vokal & gitar/ Bendik Bergestig – el. gitar/ Marius Granberg Rekstad – piano&orgel/ Åsa Ree- fiolin/ Ivar Myrseth Asheim – trommer/ Sander Eriksen Nordahl -bass

//
Support for kvelden vil være den eminente duoen LAST THINGS.
Siril Malmedal Hauge (vok) / Jacob Young (gitar)
Duoen har hatt suksess i Norge men også utenfor landets grenser med sine konserter og alt rukket å turnere i Sør Korea, Japan og opptre på den legendariske jazzklubben i Munchen, Unterfahrt.

Velkommen til en festaften for å feire ny og bra kunst, kjente og ukjente musikere og et knallbra Label!

Legg til ekstern kalender…