Speedfriending på St.Hanshaugen Bydelsdag

I samarbeid med Bydel St. Hanshaugen arrangerer vi Speedfriending på bydelsdagen. Årets tema er “Oppdag nabolaget”, og i den forbindelse ønsker vi å gi deg muligheten til å oppdage og bli kjent med hyggelige naboer.

Vi inviterer alle i vi kjenner i bydelen, og for så vidt alle i byen til å være med på årets første ute-speedfriending. Gjør du det samme, så garanterer vi en minneverdig dag i godt selskap!

Vi gjennomfører Speedfriending klokken 13.00 og 15.00. Dette blir på Knudsens plass, helt nederst i parken på St. Hanshaugen.

Naboskap og gode vennskap er noe av det viktigste vi vet om. Derfor startet vi i fjor en stor og sosial hagefest som kommer igjen i år under FUN: Festival Uten Navn 2019, i november startet vi det sosiale løkkefotballaget Oslo United og siden i fjor sommer har vi organisert omlag femti Speedfriending-arrangementer i ti forskjellige byer.

Over tid ønsker vi å bidra til at bra folk møtes og blir kjent med hverandre, og at Oslo og Norge blir en litt mer morsom, sosial og pratsom by, hvor terskelen for at fremmede blir kjent, stadig blir lavere!

Bli gjerne med i gruppa vår på Facebook, hvor det er lettere for alle å holde kontakt og ta initiativ til spillkvelder, vorsj, turer i marka og mye annet mellom arrangementene! Speedfriending Oslo heter den!

Legg til ekstern kalender…