MARATON – Release Party + TEMPEL

MARATON:
er en ny og spennende mix av pop, rock, metall og prog – ubundet av «prog»-sjangerens ironiske kjetting. Ved å sveise sammen inspirasjon fra band som Mars Volta, Muse og Meshuggah, har bandet klart å drømme opp et distinkt og ikonisk lydbilde som huser teknisk trommespill utført med maskinaktig presisjon, jordskjelv-vekkende bass, skimrende gitarer og sakral vokal. Til tross for denne rare og vidunderlige blandingen, presenterer låtene seg som overraskende fengende, men samtidig tidløse, og noe som bør nytes og absorberes gjennom mer enn èn gjennomlytting.

Maraton på
Spotify
Facebook
Instagram

TEMPEL:
Det er to ting det bør være rimelig trygt å konstatere om Tempel. Det ene er at det er et band hvor medlemmene kjenner hverandre godt. Gruppen ble startet av Kjetil Gjermundrød, hans brødre Espen og Inge, og barndomsvennen Andreas Espolin Johnson.

Det andre er at det er et band med knytninger til Kvelertak; Kjetil Gjermundrød spiller i trommer i sistnevnte (og har pga mye jobb med Kvelertak, nå overlevert trommestikkene til Tempels nye trommis, Jonas Usterud Rønningen- S.K.), de to bandene har turnert sammen, og Tempel spiller i likhet med sin noe mer kjente storebror en type metall/tungrock som inkorporerer uttrykk fra en drøss forskjellige sjangre og stilarter.
– Bjørnar Mæland, Disharmoni.no

«Om «Tempel» fra mars 2019, er årets hardrockalbum eller årets metalplate er opptil dine egne ører, men at det er sensasjonelt kan vi meisle inn i stein. At det er en kunstnerisk bragd kan vi gnage i granitt. At det er en helt vilt kul plate kan du risse inn i tverrbjelken på Kristi kors. At den er både frekk og variert kan du male med Butinox på samtlige av Grand Hotels toaletter.»
– Big Dipper

Web
Spotify
Facebook
Instagram

Legg til ekstern kalender…