LilleLyd

Kveldens artister:
Isak Anderssen
Kjetil Hanssen
Skåland Lia/Slåen
Adrian Cox & ‘lys assia’

[Bilde]

Isak Anderssen komponerer og framfører musikk på tvers av sjangre til både scenekunstprosjekter og konsertproduksjoner, og han har en lang rekke utgivelser på samvittigheten. Han er fast komponist/utøver i scenekunstgruppa Kompani ITS, og er også aktuell under aliaset Upper Rooms – et vindskeivt elektronikaprosjekt som slipper nytt album i nå i desember etter 17 års dvale.
open.spotify.com/artist/7ai…
www.isakanderssen.com

Kjetil Hanssen har eksperimentert og improvisert med lyd, performance, visuelle uttrykk og dårlig humor aktivt i over 15 år – altså siden han var ca 15 år. Han har kanskje blitt mest kjent for et eksplosivt, intenst og surrealistisk uttrykk på scena de siste årene, men velger denne kvelden å finne frem sin indre 15-åring, et litt nervøst vesen, med all fokus på lyd og med instrumenter han ikke har lært seg helt hvordan fungerer enda; synth, gitar og noen effekter.
soundcloud.com/kjetil-hanssen

Ingrid Skåland Lia og Torstein Slåen er to fremadstormende musikere fra det unge jazzmiljøet og er å se på flere scener den siste tiden med band som Damata, Han Gaiden og Passe Planta.
Saksofonisten og gitaristen møttes ved jazzlinja på Norges Musikkhøgskole og har etter flere andre prosjekter sammen møttes som duo gjennom sin forkjærlighet for klang. Musikken improviseres i et ambient landskap med referanser fra både moderne jazz og elektronika.

Adrian Cox er Askild Hagens artistnavn og sammen med den mystiske duoen ‘lys assia’ lager han “short music” – korte musikkstykker et sted mellom skjønnhet og støy. Etter to kassetter sent 80-tall ga de i 2018 ut albumet “Drøm rart, lille venn” på strømmetjenester – og kassett. Deres nye album "Lime, Prednisolon & Ding Ding Hao (short music vol II) kom ut i mai 2019.
Stand in for ‘lys assia’ denne kvelden er Øystein Moe, kanskje mest kjent som utgiver av samle-cd-en “Maskindans” med norsk synthmusikk fra 80-tallet.
open.spotify.com/artist/3O9…

Legg til ekstern kalender…