Anny Langer, Marit Angeloff & Marianne Fjær

[Bilde]

ANNY LANGER er født i Tyskland i 1972 og vokste opp i Köln. I 1994 flyttet hun til Norge og har siden vært bosatt i Oslo.

Hun har sin kunstneriske utdanning fra Fachschule für Gestaltung Krieler Dom i Köln og Vika Kunstskole i Oslo. I tillegg har hun en rekke kurs innen forskjellige maleteknikker fra Tyskland og Norge. Hun er medlem av NSFF og Oslo Kameraklubb. Siden 2008 er hun del av atelierfellesskapet. Anny Langer deltar på utstillinger i Norge og i utlandet, deriblant hyppig i Köln med fotogruppen «Künstler ohne Grenzen».

Anny Langer er tiltrukket av et figurativt uttrykk som hun jobber med gjennom fotografering, maleri og tegning. Hun bruker ofte mine egne fotografier som inspirasjon til sine malerier og tegninger. Hun jobber ut fra hendelser og sosialt emne som berører henne. Natur og urbane miljø er emner i hennes arbeidet. Oppveksten i millionbyen Köln og barndomssomre i Nord-Tyskland og Danmark har dannet behov for å flytte seg mellom by og naturomgivelser. Dette påvirker hennes visuelle arbeid.

Webside: www.annylanger.com

MARIT ANGELOFF: Det som inspirerer er de små ting i livet. Byfugler som spurv, skjære og duer. Kaffekoppen om morgenen. Barna i bakgården.

Hun var en lang stund uten atelier og malte da av praktiske grunner mye akvarell. Med atelier i Ateliefelleskapet har det blitt mere akryl etterhvert. Hun har dessuten tatt flere kurs i keramikk hos Frode Lillesund, og stiller også ut noe av sitt keramikkarbeide.

Marit er medlem av Søndre Nordstrand kunstforening og driver dessuten enkeltmansforetaket Aterlie Angeloff.

MARIANNE FJÆR har alltid vært fascinert over å kunne skape en egen verden på lerretet. Hun bruker ofte en teknikk med maling lag på lag, og den negative form som omgir selve motivet. Prosessen som skjer på lerretet; en flate, gjerne med mønster eller ornament, dekkes delvis til av en annen farge og det skapes kaos. Etterhvert trer det fram nye former, inspirert av organiske linjer og detaljer fra naturen. Ved siden av maleri er Marianne blitt fascinert av glass som materiale, med egenskaper som transparens, lysbrytning og prosesser som skjer under høy temperatur. Kombinasjonen av tilfeldigheter og kontroll gir en magisk opplevelse.

Marianne vokste opp i Asker, og har sin kunstneriske utdanning fra Einar Granums kunstfagskole, Steiner-høyskolens billedkunstlinje, og gjennomførte i 2018 Mastergraden innen Design, kunst og håndverk, ved universitetet i Sørøst-Norge. Marianne er også spesialpedagog i Osloskolen.

Hun har stilt ut i både i Norge og utlandet, med et spesielt hjerte for Italia, der hun har deltatt på flere gruppeutstillinger.

Velkommen til vernissage lørdag 8. juni fra 15.00 til 17.00 !
Utstillingen henger t.o.m. 23. juni 2019

[Bilde]

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…