LYTTEKLUBB #8: Ada Hoel / Admir Korjenic / Are Foss


Lytteklubb er et arrangement på MIR hvor platesamlere, musikere og kunstnere presenterer musikk fra et vidt spekter av musikktradisjoner.


Spilletider:

19.00 DJ Are Foss
20.45 Admir (live)
21.30 DJ Are Foss
22.00 Ada Hoel
22.45 DJ Are Foss & Admir
01.00 Slutt


ADA HOEL

Ada Hoel er en lydkunstner bosatt i Trondheim, der hun spiller i band som Frõ og Fluster. Ada skaper suggererende støylandskap som suger deg inn og spytter deg ut i en annen sonisk galakse. Hun blander det som er rått og ekte med elektroniske, prosesserte versjoner av hva som skjer i øyeblikket.

soundcloud.com/adahoel


ADMIR KORJENIC

Admir har en fascinasjon for minimalistiske komposisjoner, droner og ambient musikk. I sine egne arbeider jobber han ofte med få elementer, store lydlandskap og sine egne, prosesserte feltopptak. Mikroskopiske variasjoner i lydbildet og bruk av feedback, delay og ekko skyver de seige lydene fremover i langsomt tempo. Musikken er ofte melankolsk av natur og peker mot en slags usikker, post-apokalyptisk fremtid.

soundcloud.com/admirkorjenic


ARE FOSS

Are har vært utøvende musiker i forskjellige blues, prog, rock, indie ,støy, folk og elektronika sammenhenger siden 90 tallet. Are spiller ofte plater i Oslo og omegn. Settene til Are er ofte flettet sammen av mange sjangre, der limet kan være mye annet enn tempoet.

soundcloud.com/are-m-foss


Legg til ekstern kalender…