Helgeland 8-bit Squad + DJ Sprængt Torsk

Mir presents: Helgeland 8-bit Squad + Dj Sprængt Torsk!

Helgeland 8-bit Squad slapp sitt etterlengtede debutalbum “Mat førr hjernen” på vinyl via Stundom Records den 3.mai. Tiny Tias og Slåbrock pakker med seg nyskiva og kommer sørover for å fylle på hjernene til sørfolket, med energi, nordnorsk lyrikk, og gode vibes. I tillegg blir det klubb med DJ Sprængt Torsk, så ikke gå glipp av denne nordnorske reggaebonanzaen 21. juni på MIR!

Biografi:

Tiny Tias og Slåbrock (Mathias Østrem og Didrik Marø) har siden 2011 produsert digital reggae/dancehall, der lyden av billige Casio-keyboards og spillmusikk fra arkademaskiner på 80-tallet møter basstung dancehall og dub.
Siden 2011 har de produsert låter og album for grupper som Side Brok (H.O.V.D.E.B.Y.G.D.A) og Vågsbygd Handy (Bandolero) og medvirket på album for internasjonale reggaeartister som Soom-T (UK, Ode 2 A Karrot, 2017), Likkle Jordee (US) og Ponchita Peligros (Sp). I 2015 debuterte de som fullvoksne artister, med tekster på kav helgelandsk dialekt, originale låter og et energisk liveshow har duoen spilt landet over på festivaler og klubber fra Tromsø i nord til Oslo, i tillegg til shows i London, København, Krakow og Åbo i Finland. Etter 3 Ep-utgivelser og en rekke singler er de nå aktuelle med sin første fullengder “Mat Førr Hjernen” som slippes 3.mai på vinyl og digitalt på Stundom Records.

Billett 150,-
20 år

Legg til ekstern kalender…