Hvordan blomstre i stressfulle situasjoner

[Bilde]

Vi finner oss selv regelmessig i utfordrende situasjoner på jobb og hjemme, og det er vanskelig å være glad og rolig i slike situasjoner.

Vår moderne livsstil ser ut til å gradvis kreve mer av oss, og når man bor i en storby kan selv mindre oppgaver slik som å handle være stressende. Ved å ta i bruk buddhas lære på å trene vårt sinn, vil vi ikke bare kunne beholde roen i stressfulle situasjoner, men også blomstre i dem.

Akkurat som som en Lotus blomstrer fra leire men er upåvirket av det, kan vi transformere vanskelige situasjoner inntil noe vi kan lære og vokse av. Som Geshe Kelsang sier: “Når vi responderer til eksterne stressfulle situasjoner med ett positivt og fredfullt sinn, vil de ikke være ett problem for oss. Vi kan til og med komme dit hvor vi finner utfordrende situasjoner som muligheter til å vokse og til å utvikle vår lykke” – How to understand the mind.

Kurs er undervist på engelsk

Læreren

Gen Kelsang Dragpa er en moderne Kadampa Buddhist monk og nasjonal spirituell veileder i de nordiske regionen. Han er hovedlærer på Nordisk Kadampa Meditasjonssenter, Oslo.

Han ble ordinert til monk i 1993 av ærverdige Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche og er en av hans eldste disipler. Gen Kelsang undervist mye i både Nederland, Storbritania, Belgia og Frankrike.

Hans måte å undervise på er svært praktisk og enkel å forstå. Hans lærdom gir helhetlige løsninger til våre hverdagslige problemer

Kursavgift: 300,-

Legg til ekstern kalender…