Julefest: meditasjon, tre-retters middag og auksjon

Ett av årets høydepunkter! Vi inviterer til vår julefestkveld der du kan unngå julestress!

Ta med familie og venner til en avslappende, og morsom kveld på buddhistsenteret. Det vil bli holdt en avslappende meditasjon på kjærlighet, en innholdsrik auksjon, tre-retters vegetarisk middag, musikk og andre overraskelser!

Finn roen i forkant av Julen slik at du har masse gaver av fred og kjærlighet å gi til dine venner og kjære. Her kan du i tillegg få kjøpt inn fine julegaver som er donert fra forskjellige bedrifter og kost deg i hyggelig selskap. Ta med deg ekte glede og lykke til familien i år og del den med alle du møter.

Ta kontakt om du har noe du vil donere til vår auksjon.

Læreren

Gen Kelsang Dragpa er en moderne Kadampa Buddhist monk og nasjonal spirituell veileder i de nordiske regionen. Han er hovedlærer på Nordisk Kadampa Meditasjonssenter, Oslo.

Han ble ordinert til monk i 1993 av ærverdige Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche og er en av hans eldste disipler. Gen Kelsang undervist mye i både Nederland, Storbritania, Belgia og Frankrike.

Hans måte å undervise på er svært praktisk og enkel å forstå. Hans lærdom gir helhetlige løsninger til våre hverdagslige problemer.

Kursavgift: 350,-

Forhåndsbestilling kreve

Vennligst registrer deg nedenfor. 50% depositum er nødvendig.

Alle innsamlede midler støtter utviklingen av indre og ytre fred i Oslo, Norge og den nordiske regionen.

Legg til ekstern kalender…