Nytt år, ny deg: meditasjon, måltid og syngende bønner

Ett nytt år er ett symbol på muligheter. Vi ønsker å endre oss og at vårt liv skal gå den rette veien, men for at det skal skje trenger vi å komme i kontakt med det potensiale vi har i vårt eget sinn.
Start det nye året med ett nytt frisk perspektiv. Dette arrangementet er åpent for alle og består av syngende bønner til buddhaen Tara, ett deilig vegetarisk måltid etterfulgt av guidet meditasjon og foredrag for å ønske det nye året velkommen.
Den grønne Tara er en kvinnelig buddha som er rask med å fjerne hindringer og hjelper oss med å øke guntige forhold i vårt liv, i tillegg til å øke våre kvaliteter som kjærlighet, medfølelse og visdom.

Det vil også være mulighet for å være med på flere seanser av syngende bønner til Tara, da vi vil ha en 6 sesjons Tara Chanting gjennom dagen (03:00, 07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00).

Kurs er undervist på engelsk

Læreren
Gen Kelsang Dragpa er en moderne Kadampa Buddhist monk og nasjonal spirituell veileder i de nordiske regionen. Han er hovedlærer på Nordisk Kadampa Meditasjonssenter, Oslo.

Han ble ordinert til monk i 1993 av ærverdige Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche og er en av hans eldste disipler. Gen Kelsang undervist mye i både Nederland, Storbritania, Belgia og Frankrike.

Hans måte å undervise på er svært praktisk og enkel å forstå. Hans lærdom gir helhetlige løsninger til våre hverdagslige problemer.

Kursavgift: 350,-

Advanced Booking Required.

Forhåndsbestilling kreve

Vennligst registrer deg nedenfor. 50% depositum er nødvendig.

Alle innsamlede midler støtter utviklingen av indre og ytre fred i Oslo, Norge og den nordiske regionen.

Legg til ekstern kalender…