søndag morgen meditasjon

Kurset består av noen korte bønner, en guidet meditasjon og lære fra en buddhistisk lærer.

En bønn er en positiv dydig intensjon. Hver positiv forandring i verden begynner med å utvikle en intensjon. Vær med og føl myndighet til å være en styrke til det gode i verden ved å utvikle ett godt og medfølende hjerte.

“Vår jobb er å be for verdensfred – Når som helst, hvor som helst. Med medfølelse, dedikerer og ber vi for å utvikle og opprettholde indre og ytre fred og harmoni. Vi vet at det er mange farer og problemer som oppstår nå, krig og andre forferdelige ting. Vi forsøker å reparere, å roe, å forsake alle farer og hindringer gjennom våre bønner. Med medfølelse ber vi hver dag for fred i verden, at mennesker i denne verden vil oppleve fredfulle og glade sinn og meningsfulle liv. Gjennom våre rene intensjoner, kraften i våre bønner og spesielt gjennom velsignelser fra opplyste vesener, vil resultater definitivt komme. Vår jobb er å be”

Geshe Kelsang Gyatso, gitt på åpningen av US Kadampa World Peace Temple, Oktober 2006.

Kurset blir undervist i tydelig, lettforståelig engelsk og egner seg for deg som er helt ny så vel som for de som ønsker å fordype og styrke sin meditasjonspraksis.
For mer informasjon: meditasjonioslo.no/product/…

Legg til ekstern kalender…