Klubbdagen 2019 på Mir

Klubbdagen 2019 på Mir 6. august

18:00-20:00 EZB
20:00 MONALIA
21:00 SKALLA
22:00 LEGS11
23:00-01:00 FEZ 2 FEZ: SISSYFUS og LÁRUS SIGURVIN

EZB
en av Oslos beste Djer! Electronica, acid, no wave, diverse.
www.mixcloud.com/Scizoid/ho…
www.mixcloud.com/Scizoid/su…

MONALIA
Monalia er et Oslo-basert indie-band med dype røtter i Telemarksfjellene, som lager stemningsfull musikk i en sjanger de liker å kalle for «fjellsurf». Deres debutalbum “So Much Better” som ble sluppet i april, har høstet meget gode kritikker i både innland og utland. «Lager det vi vil beskrive som knallgod indie; litt Breeders, litt Spiritualized, litt Slowdive. Dette er superbra norsk musikk!»
- Stjernepose, NRK P13
www.facebook.com/monalia.band/
www.monalia.no
urort.p3.no/artist/monalia

SKALLA
Skalla spiller en slags passiv-aggressiv rap-inspirert punk, og har medlemmer fra band som Deathcrush, PRTLVX, Cvnt Fistvla og brenn. Slapp EPen «Natt til siste mai» i 2017. Smakebitene fra det kommende albumet, den deprimerende fotballhymnen «Rekdal» og korpsballaden «Kanskje jeg lyver» tyder på at Skalla beveger seg videre fra den primitive punken som preget debuten. Live er bandet imidlertid mer hardtslående enn noensinne, og med ny besetning bestående av Edvard Smith Save fra brenn. (spiller i Tøyenparken onsdag) på bass er Skalla definitivt et band å se opp for fremover.
www.facebook.com/skallababy/
soundcloud.com/skalla-2

LEGS11
Legs 11 har i 2019 inngått et nært samarbeid med drag dj-duoen Lisa & Lisa. Samarbeidet omfatter en serie konserter, utgivelse av en coverversjon av Bertine Zetlitz’ elektropop-klassiker “Girl Like You” med mer. Legs 11 og Lisa & Lisa møttes første gang da de opptrådte på en kolonihagefestival på Sagene. Det ble raskt klart at de er musikalske søskensjeler, og idéen om et samarbeid tok form på nachspielets svette dansegulv i en knøttliten kolonihagehytte.
Legs 11 har vært en del av Oslos musikalske undergrunn i over 15 år, og spiller en fengende blanding av synthpop og house.
Lisa & Lisa er en hedonistisk dj-duo, unnfanget på en eller annen luguber bar. Foruten å være grenseoverskridende stilikoner, har de en forkjærlighet for elektronisk dansemusikk.
www.facebook.com/legs11band/
soundcloud.com/legs11

SISSYFUS
Inspired by folk music and rhythmic excesses from all over the world the Center of the Universe a.k.a. Sissyfus made his first recordings in 2000, combining heavy bass, odd meters and various exotic elements with a lo-fi approach in his recording methods.
For Sissyfus no surna is too high and no bass too deep. He has always walked off the beaten path next to the road less travelled and keeps trudging on in a landscape where the sun shines, vulcanoes erupt and it’s raining guitars, sitars and just plain’ol tars.
soundcloud.com/sissyfus

LÁRUS SIGURVIN
Larus er DJ, musiker/produsent, og har spilt på de fleste steder i byen. Han legger ikke skjul på sin forkjærlighet for å blande elektronikk med det akustiske og musikk samlingen hans favner bredt, så denne kvelden kan du forvente alt fra jazz/soul/psych/afro til house/techno/jungle/drum’n’bass, fra fortid til nyere tid.
open.spotify.com/artist/32y…

www.oyafestivalen.com
www.facebook.com/mirlufthavna

GRATIS for deg med Øya-pass (ukespass)
125kr for deg uten Øya-pass. OBS: Kun 25 billetter ute! Holder av et par til døra

Legg til ekstern kalender…