Releasekonsert - Boomerang Rapido, support: Master Piece Of Cake

Boomerang Rapido slipper ENDELIG debut-skiva si, Rises Again og byr opp til fest på MIR.

Boomerang Rapido:
Det er noe forfriskende med band som bare spiller ROCK. Bommerang Rapido er et sånt band. Etter tre år med konserter og en 7-tommer under beltet, kommer nå debutalbumet, Rises Again. Det er fullt av 60- og 70-talls vibber i en frisk og moderne innpakning, spekket med energi, riff og allsangvennlige refrenger.

Dette er ikke et band som prøver å finne opp kruttet på nytt, men som tar det beste fra rock, pop og punk og gjør det til noe umiskjennelig eget med låter som får deg til å trekke på smilebåndet og synge med.

Master piece of cake:

De fire 14 åringene som startet pønkeband på ungdomsskolen er for lengst ferdig med puberteten og muntlig tentamen på «livets harde skole». Det som en gang begynte som et opprør mot «Buffalo-sko» og tribal-tattoeringer skulle vise seg å vare godt inn i comebacken av 2000 tallets juggel og ræl.
Master piece of cake spiller «straight up» garagepønk. Litt som om The Kinks-coverbandet til faren din plutselig hadde fått bensin på bålet. Det er tight, kjappt og sjukt fengende.
Med kun en «tre-låters» utgivelse på 17 år har de spilt på alt fra ØYA-festivalen til mc-klubben i låven til den halvkriminelle onkelen din. De har mest sannsynlig spilt den lokale rockebula i byen din, men lenge før var gammel nok til å sette pris på god musikk.
Nå som «tribal-tattisen» på ryggen til dama de begynner å få avrundende spisser, trenger både du og hu en oppfriskning med skarpe gitarlyder, tung bass og brutal tromming.

cc: 220kr

Legg til ekstern kalender…