RÅ!

Fra de godt etablerte til de aller ferskeste. Konserter i alle sjangere, kuratert av studenter ved jazzutdanningen ved NMH.

MYHRVOLD/KLØVE – SOMETHING HAS CHANGED
“Something Has Changed” er et samarbeidsprosjekt mellom Kristin Myhrvold og Øyvind Kløve Kjernlie. Med deres forkjærlighet for tydelige og uttrykksfulle melodier, har de komponert musikk med rom for improvisasjon. De har fått med seg en gjeng håndplukkede musikere fra Musikkhøgskolen:

Kristin Myhrvold (vokal og komposisjoner)
Selma French Bolstad (fele)
Jacob Beranek Hvattum (cello)
Jan Tobias Jarlvang (trompet)
Ingrid Skåland Lia (saksofoner)
Øyvind Kløve Kjernlie (gitar, pedal steel og komposisjoner)
Fride Nøstdahl Hjelle (piano)
Øystein Skjelstad Østensen (bass)
Vegard Staum (trommer)

MAGNUS MURPHY JOELSONS SKANDINAVIA
Stedene, menneskene og hendelsene i livet til Magnus Murphy Joelson er blitt transformert til toner og rytmer og deretter foreviget på debutplata ‘Skandinavia’, som slippes på plateselskaet Smeik! Byer i Skandinavia, folk, datoer, bussrutetabeller og fiktive dokumentarfilmfestivaler filtrert gjennom diverse komposisjonstekniker skaper fundamentet for en både emosjonell og teknisk reise igjennom Skandinavia. Musikken tilføres ytterligere dybder og bredder i det den tolkes av denne sylskarpe gjengen:

Simen Kiil Halvorsen (trompet) 
John Rune Jakobsen (altsaksofon)
TBA (tenorsaksofon)
Tina Lægreid Olsen (barytonsaksofon)
Arne Martin Nybo (gitar)
Alexander Hoholm (kontrabass)
Øystein Aarnes Vik (trommer)
Magnus Murphy Joelson (trombone og komposisjoner)

RÅ! er konsertserien av og med studenter. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet. Det vil bli nye konstellasjoner eksklusivt for konsertserien og samarbeidsprosjekter på tvers av kunstarter. Kom for å oppleve fersk musikk, drikk gratis kaffe og hør de nyeste bandene før de slipper ut av dørene på NMH.

Hold deg oppdatert om konsertene på Facebook @raakonsertserie og Instagram @rakonsertserie.

[Bilde]
Foto: Milad Gholami

Legg til ekstern kalender…