Deichmansamtalen: Høyer og Strømsborg

Deichmansamtalen er en del av programmet på bibliotekscenen under Øyafestivalen, der aktuelle forfattere inviteres til samtale.

Linn Strømsborg skriver om små og store mennesker, om kjærligheten man tror skal vare livet ut og om å danse aleine. Fredrik Høyer har skrevet om frykt og engstelser for store og små ting, eller om å rett og slett «gi slipp». Begge elsker Oslo, og ingen av dem klarer å holde seg til bare én uttrykksform. Få med deg en samtale mellom to stykker om livet, om byen og Oslohimmelen. Om hva vi husker fra 90-tallet, og om hva barna som kommer eller ikke kommer etter oss skal overta når vi sjangler inn i framtida.

Forfatter Linn Strømsborg er uttalt festivalentusiast, har utgitt flere bøker og er aktuell med boka «Aldri, aldri aldri» , der spørsmålet om å få barn, eller å velge å ikke få barn tematiseres.

Slampoet og forfatter Fredrik Høyer har nylig satt opp verket «Grønlandsutraen» på Nationaltheatret, der både klimaangst og kleine situasjoner på bussen tas opp. I dette spennet mellom stort og smått, der vi alle egentlig bare prøver å være oss sjæl på best mulig måte, møtes to fine folk til samtale.

Samtalen ledes av Helene Heger Voldner.

Foto: Heidi Furre

Legg til ekstern kalender…