Labdi&Bernt + sgrow + Loadmess

Labdi&Bernt (KE/NO)

Kenyanske Labdi Ommes og norske Bernt Isak Wærstad utgjør duoen Unganisha, et musikalsk prosjekt under stadig utvikling som svever i grenselandet mellom kenyansk tradisjonsmusikk og eksperimentell elektronika. Unganisha jakter kontinuerlig etter nye fusjoner av øst-afrikansk musikk og vestlig klubb- og kunstmusikk. Bruddstykker fra to kulturer brukes som byggeklosser til å skape en kulturelt resyntetisert og personlig form for musikk som gjør seg særdeles godt live.

sgrow (NO)

Vilde Nupen og Kristoffer Lislegaard utgjør til sammen duoen sgrow, og er et spennende tilskudd til Norges elektronikascene.

Duoens forkjærlighet for pop-, klubb-, og samtidsmusikk er utgangspunktet for en interessant og særegen tilnærming til lydbehandling og låtformater. Sgrow lager dansemusikk for hjernen og lyttemusikk for hjertet, med nikk til Björk, FKA Twigs og Nicolas Jaar.

Loadmess

Etter konsertene blir det klubbstemning og Loadmess som består av et medlem fra hvert band skal spille. Kristoffer og Bernt Isak utgjør duoen Loadmess som spiller improvisert elektronisk dansemusikk. Med lave skuldre, masse dingser og god stemning byr de opp til dans med musikk som kun blir mulig å oppleve en gang. Ingen requests er mulige, men antall smil og aktiviteten på dansegulvet vil inspirere duoen til hvilket musikalsk landskap de skal improvisere frem. Dette blir duoens første konsert i Oslo.


En helaften for hjerte og sjel på Dattera 15. august! Dørene åpner kl 20, konsertstart ca 21. NB: Det blir også etterfest ut kvelden for alle som ønsker å fortsette dansinga.

CC 100kr
ID 18 år

Støttet av: OSLO KOMMUNE og NORSK JAZZFORUM

Legg til ekstern kalender…