Kulturnatt på Sub Scene

Benedikt
Det 9-mann&kvinne-sterke bandet slapp i vår endelig albumet de har prøvd å få ferdig de siste fire årene. I vinter slapp de sine to første singler som Gaffa Norge kalte «smekklekker og smart lo-fi-indie av så høy kvalitet at varsellampene bør gå hos de fleste».

Med medlemmer av Jouska, Whales & This Lake, Simen Mitlid & Panda Panda har de smidd sammen et gjennomført og kreativt indiefolk-album, med nikk til både Sufjan Stevens, Elliot Smith og Midlake.

www.facebook.com/benediktan…

Wingdings
Wingdings kaster regelboken i søpla og lar alle dører stå på vidt gap med sin gitardrevne psych-bop.”
Wingdings er virkelig sounden av ❒❀☯☠✰☞☺ Hva det betyr er du nesten nødt til å høre selv. Det man kan si er at den eksperimentelle powertrioen oser av musikalsk overskudd.
I følge Subjekt er de blant alle nykommerne med gitar, bandet å følge med på akkurat nå.

Med elementer fra psych, orientalsk tonespråk, tilbakelent slacker-rock og kreativ (men aldri utilgjengelig) låtskriving, kan det se ut til å stemme. Wingdings ga ut deres debututgivelse 2. August – en dobbelsingel gitt ut på Rohdos Records som blant annet har blitt lagt til i Natt & Dag sine “best akkurat nå”-lister, høstet inn godord fra Subjekt og gitt dem plass i programmet til Øyafestivalens Klubbdag, med tilhørende konkurranse om å spille på selve festivalen. Til høsten står den ferdig innspilte EP’en for tur.

www.facebook.com/Wingdings….

Son of Swayze
Son of Swayze lager musikk som strekker seg over et bredt register innenfor indiefolk/singersongwriter-landskapet. Musikken har et moderne uttrykk, med innflytelse fra flere epoker innen popmusikken. Medlemmene er gode venner fra Sørlandet, men fant først tonen musikalsk da de senere møttes igjen som studenter i Oslo. Høsten 2012 startet de opp bandet som senere fikk navnet Son of Swayze. I mai slapp de debutplata ”Take me home”, MER TEKST HER

www.facebook.com/sonofswayze/

Sånn passe
Sånn Passe er et ungt indiepop-band som består av kule jenter som lager relativt kule sanger. De beskriver seg selv som “Vi er sånn passe og vi er sånn passe gode. Kom på vår neste konsert og dra tilbake som en helt”. Bandet slapp sin første singel i februar i år. Vi fikk øynene opp for dem da de spilte på Åpen Scene på Sub Scene tidligere i år.

www.facebook.com/saannpasse/

Legg til ekstern kalender…