REBELLION THE RECALLER live på Dattera til Hagen

[Bilde]

Gjør deg klar for en heftig reggae kveld på Dattera til Hagen med Rebellion the Recaller og Selecta Dominic Reuben etterfulgt av reggae-afterparty!

//
REBELLION THE RECALLER
Rebellion The Recaller er en internasjonalt anerkjent reggae-artist fra Gambia. Han har spilt utallige konserter i Tyskland, Norge og Europa generelt, samt over hele det afrikanske kontinentet. Sistnevnte inkluderer en spesiell invitasjon til å opptre for presidenten av Gambia på nyttårsaften 2010 i Reggae-hovedstaden Banjul.

Hans første hit WE MUST REBEL ble utgitt i 1999, i samarbeid med Suns Of Light. Dette ble starten på det gambiske plateselskapet INSPIRED ONES. Singelen lå på toppti lista i Gambia og Senegal i flere måneder, og debut-singelen spredte seg som ild gjennom resten av Afrika, og deretter til de vestlige bredder: England, Tyskland, Norge, Sveits, og etterhvert resten av Europa.

Denne kvelden har han med seg Selecta DOMINIC REUBEN, som spiller cultural roots reggae selection.

CC: 90 kroner

Billetter selges i døra.


OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra afrikanske tradisjoner og kulturer. Festivalen foregår på ulike scener og lokasjoner på Grønland i Oslo.

Festivalen ønsker synliggjøre den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
Programmet består av konserter, spoken-word, dans, bokbad. workshops, debatter og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi Bakgårdsfest med konserter, marked, verksteder, matsalg og aktiviteter for barn og unge.

//
Konserten er støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Legg til ekstern kalender…