REBELLION THE RECALLER live på Dattera til Hagen

Gjør deg klar for en heftig reggae kveld på Dattera til Hagen med Rebellion the Recaller og Selecta Dominic Reuben etterfulgt av reggae-afterparty!

//
REBELLION THE RECALLER
Rebellion The Recaller er en internasjonalt anerkjent reggae-artist fra Gambia. Han har spilt utallige konserter i Tyskland, Norge og Europa generelt, samt over hele det afrikanske kontinentet. Sistnevnte inkluderer en spesiell invitasjon til å opptre for presidenten av Gambia på nyttårsaften 2010 i Reggae-hovedstaden Banjul.

Hans første hit WE MUST REBEL ble utgitt i 1999, i samarbeid med Suns Of Light. Dette ble starten på det gambiske plateselskapet INSPIRED ONES. Singelen lå på toppti lista i Gambia og Senegal i flere måneder, og debut-singelen spredte seg som ild gjennom resten av Afrika, og deretter til de vestlige bredder: England, Tyskland, Norge, Sveits, og etterhvert resten av Europa.

Denne kvelden har han med seg Selecta DOMINIC REUBEN, som spiller cultural roots reggae selection.

CC: 90 kroner

Billetter selges i døra.


OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra afrikanske tradisjoner og kulturer. Festivalen foregår på ulike scener og lokasjoner på Grønland i Oslo.

Festivalen ønsker synliggjøre den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
Programmet består av konserter, spoken-word, dans, bokbad. workshops, debatter og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi Bakgårdsfest med konserter, marked, verksteder, matsalg og aktiviteter for barn og unge.

//
Konserten er støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Legg til ekstern kalender…